LØPER FRA KJÆRLIGHETEN: Usain Bolt har gjort det slutt med kjæresten for å fokusere på OL. (Foto: DYLAN MARTINEZ/Reuters)
LØPER FRA KJÆRLIGHETEN: Usain Bolt har gjort det slutt med kjæresten for å fokusere på OL. (Foto: DYLAN MARTINEZ/Reuters)

Bolt dumpet kjæresten for å fokusere på OL

Vil ikke distraheres før årets store høydepunkt i London.

I august går startskuddet for sommer-OL i London. Verdens største og beste utøvere er blir å finne i England - kanskje størst av dem er det jamaicanske sprintesset Usain Bolt.

Vil ikke bli distrahert
Det er ingen tvil om at Bolt vil være med å kjempe om gullmedaljene på sprintøvelsene, og 25-åringen vil ikke la noe stå i veien for forberedelsene. Bolt har nemlig fullt fokus på konkurransene, noe som har ført til at han har slått opp med kjæresten Lubica Slovak for å unngå å bli distrahert i oppladningen til lekene. Det skriver Daily Mail.

– Han vil ha nok av tid til forhold. For øyeblikket konsentrere han seg om karriéren og vil ikke at noe skal distrahere han fra det, sier en venn av Bolt ifølge The Sun.

Les også: «Dyret» vil knuse Usain Bolts legendedrøm

Fikk kritikk for forholdet
Motedesigneren Slovak, som emigrerte til Canada da hun var 14 år, flyttet til Jamaica etter å blitt forelsket i landet under en ferie. Hun ble senere introdusert for Boltgjennom en felles venn.

Forholdet har tidligere skapt uro i Bolts hjemland. Sprinteren har blitt kritisert for å ha «datet» en hvit kvinne og det ble også heftig oppstandelse da et bilde av de to som kysset ble publisert forrige måned.

Les også: Bolts elleville OL-mål: – Jeg skal løpe 100 meter på 9,4 sekunder

Men nå har altså Bolt løpt fra kjærligheten, etter at paret ble enige, for å fokusere på OL i London.