hanspetter
hanspetter

The Voice-Hans Petter takker kjæresten

– Det er veldig deilig å ha henne som støttespiller.

I kveld er Hans Petter Hammersmark tilbake på scenen, og klar for å gi alt i tredje direktesending av «The Voice - Norges beste stemme».

23-åringen imponerte sist fredag med White Stripes’ «Seven Nation Army», og fikk flest seerstemmer på Sondre Lerches lag.

– Det var en helt utrolig opplevelse, sier Hans Petter takknemlig.

Men den økende oppmerksomheten har ikke gått til hodet på sørlendingen, ei heller blitt et problem mellom han og kjæresten.

– Det at jeg får mer oppmerksomhet enn vanlig tror jeg Karoline bare synes er helt toppers. Det er jo mest på Twitter og Facebook ting kommer, det er ikke så mye i hverdagen ellers.

Bakkekontakt

Hans Petter har likevel gitt kjæresten klar beskjed om å holde han på bakkeplan.

– Jeg har bedt Karoline, hvis hun føler jeg mister fotfeste, om at hun har lov til å få meg ned på jorda igjen så godt hun kan, smiler Hammersmark som er glad han kan dele «The Voice»-prosessen med kjæresten.

– Det er veldig deilig å ha henne der som en støttespiller.

Slik har du aldri sette Hans Petter før

23-åringen har bevist gjennom flere fredager at han kan synge, men det norske folk kjenner kanskje ikke like godt til Hans Petters komiske talent.

I forkant av kveldens direktesending tok vi turen til Vigelandsparken for en lattermild avkobling.

Se Hans Petters omvisning av Vigelandsparken:

615357

På TV 2 i kveld klokken 20.00 ser du Hans Petter og de gjenværende 11 deltakerne synge i konkurransens hittil mest innbitte fase, og mentorene må gi slipp på en deltaker hver.