stian (Foto: TV3)
stian (Foto: TV3)

Paradise-Stian røper sannheten om homse-ryktene

– Det har kommet mange spørsmål om min legning.

Stian Thorbjørnsen fra «Paradise Hotel» fikk oppmerksomhet da han denne uka både klinte med sin kamerat Mads Larsen og begge de to i ettertid ble onanert av Vida Lill Gausemel Berge.

– Er nok ikke homofil

Kliningen og den seksuelle eksperimenteringen, har gjort at mange har stilt spørsmål ved 29-åringens legning.

– Det har kommet utrolig mange spørsmål, men det er ikke noe stress. Jeg er veldig glad i jenter, så jeg er nok ikke homofil. Det blir jo bare det samme som om to jenter kliner, sier Stian til «God kveld Norge».

IMG_6437 (Foto: TV 2)
IMG_6437 (Foto: TV 2)

Delte meninger

Blant folk flest er det flere meninger om Stians eskepader.

– Jeg vil si at 95 prosent er positivt, sier realitydeltakeren, som legger til at hans egen mor ikke var spesielt stolt.

– Det var nok litt pute-TV for mamma. Jeg tror det er første gang hun har blitt litt flau over meg, men hun skrudde i alle fall ikke av, uttaler 29-åringen.

Snille i klippen

Tidligere denne uka uttalte Athena Anwari seg svært kritisk til klippingen av «Paradise Hotel». Hun følte hun ble fremstilt på en uredelig måte.

Stian kjenner seg ikke igjen i hennes oppfatning.

– Tvert imot, jeg synes de har vært veldig snille i klippen. Den episoden hvor Vida Lill tok en «Petter Northug» på meg og Mads var egentlig verre enn det ble fremstilt på TV. Men det var nok kanskje litt for drøyt for å vise det vi drev med, og det er jeg litt glad for egentlig, sier «Paradise»-deltakeren.