Gregory van de Wiel er en populær mann blant Ajax fansen, men hvor lenge blir han i Amsterdam. (Foto: OLAF KRAAK/Afp)
Gregory van de Wiel er en populær mann blant Ajax fansen, men hvor lenge blir han i Amsterdam. (Foto: OLAF KRAAK/Afp)

Sjekk fredagens fotballrykter: – Chelsea jobber med å hente Ajax-back

Og Arsenal prøver å friste Manchester United-aktuelle Shinji Kagawa til London. Sjekk fredagens «ryktebørs» her!

Overgangsvinduet ute i Europa er stengt, men ryktene og spekulasjonene lever likevel videre i beste velgående frem til sesongslutt.

Frem til sommeren vil TV 2 Sporten gi deg et daglig utvalg over de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa.

LES OGSÅ: Så feil tok verdens mest kjente fotballmagasin
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

Premier League:
Har du latt deg imponere over det Moussa Dembélé har vist i Fulham? Ikke? Vel, det har tydeligvis flere toppklubber i Premier League. Belgieren kobles nemlig til Manchester United, Manchester City og Chelsea. De føyer seg inn på en liste som visstnok allerede består av Arsenal, Liverpool og Tottenham. Ikke verst for 24-åringen.

I flere uker har Borussia Dortmunds Shinji Kagawa blitt koblet til Manchester United og det ser ikke ut til å være noen tvil om at han forlater Tyskland i sommer. Men Manchester blir ikke nødvendigvis neste stoppested. Arsène Wenger skal nemlig være lysten på å snapp opp den offensive midtbanespilleren foran rivalen og gjøre ham til Arsenal-profil.

En annen som kan ende opp med å velge bort United er Paul Pogba. Daily Mail skriver at franskmannen endelig er blitt enig med Serie A-mester Juventus om en kontrakt, slik det ble spekulert i tidligere i år.

Mark Hughes kan smile ekstra bredt om hans QPR tar poeng fra Manchester City søndag. Ikke bare kan han hjelpe gamleklubben Manchester United til seriegull, men en bonus på drøyt 9 millioner kroner skal også vente for waliseren.

Wigan beholder plassen i Premier League neste sesong, men må likevel belage seg på spilleflukt i sommer. Ifølge The Sun planlegger minst fire spillere å forlate laget til Roberto Martinez. Hugo Rodallega, Chris Kirkland, Steve Gohouri og Mohamed Diamé har ikke klart å spille seg til fast plass på laget er alle fire på vei bort når kontrakten går ut neste måned.

Manchester City kan komme til å hente en ny stjernespiss og skal ha forhørt seg med Napoli angående muligheten for å hente Edinson Cavani. Cavani har vært en av Europas heteste spisser i lang tid og flere toppklubber kommer til å jakte underskriften til uruguayaneren i sommer.

Til slutt en liten Chelsea-dobbel. For selv om managersituasjonen for neste sesong er uavklart, jobbes det fortsatt med å forsterke laget. Det vil London-klubben blant annet gjøre med å hente høyrebacken Gregory van der Wiel fra Ajax. Samtidig prøver de å lure seg inn foran Liverpool i køen for å hente Partizan Beograds talent Lazar Markovic.

Moussa Dembélé. (Foto: Joe Giddens/Pa Photos)
Moussa Dembélé. (Foto: Joe Giddens/Pa Photos)

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Øvrig:
Nederlandske Eljero Elia ønsker seg bort fra Juventus. Vingen har ikke fått det til i Italia etter overgangen fra Hamburg og ser nå etter nye utfordringer. Newcastle skal for øyeblikket være det mest aktuelle alternativet for 25-åringen.

En annen spiller som har slitt etter overgangen til ny klubb er Hamit Altintop. Tyskeren gikk gratis til Real Madrid i 2011, men har ikke fått mye spilletid under José Mourinho. Nå ser også Altintop til England, nærmere bestemt Liverpool.

Bayern München ser til nedrykksklare Blackburn når de gjør seg klar for sommershopping. Junior Hoiletts kontrakt går nemlig ut etter sesongen og den tyske storklubben er interessert. Det er ventet at de må kjempe mot flere Premier League-lag om de skal klare å lokke 21-åringen til Bavaria.

Borussia Dortmunds høyreback Lukasz Piszczek kommer til å koste Real Madrid minst 75 millioner kroner. Det mener i alle fall spillerns agent, Bartlomiej Bolek.

Napoli kan vente seg en tøff kamp for å beholde sine stjernespillere i sommer. Derfor er det kanskje på sin plass at de planlegger å kjøpe inn Sebastian Giovinco. Giovinco klarte aldri å slå helt gjennom i Juventus, men har imponert for Parma denne sesongen.

Bundesliga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk
Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk
La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Sebastian Giovinco. (Foto: Luca Bruno/Ap)
Sebastian Giovinco. (Foto: Luca Bruno/Ap)

LES OGSÅ: Hazard forlater Lille: – Som da Ronaldo forlot United