IKKE HELT I 100: Tiger Woods skuffet stort på første runde av Players Championship. (Foto: CHRIS KEANE/Reuters)
IKKE HELT I 100: Tiger Woods skuffet stort på første runde av Players Championship. (Foto: CHRIS KEANE/Reuters)

Tiger Woods helt nede på 100. plass

Tiger Woods skuffet sine fans da han innledet PGA-turneringen Players Championship med en 74-runde. Det holdt bare til 100. plass.

Den tidligere verdenseneren har slitt sportslig etter en mye omtalt skilsmisse. Skader har også skapt problemer for amerikaneren. Tre birdier og fem bogeyer ble det for 36-åringen.

Han brukte 74 slag for å komme seg gjennom på Sawgrass-banen i Florida. Det er to slag over par og langt bak de ledende. Engelske Ian Poulter og skotten Martin Laird deler ledelsen etter første dag. De gikk hele sju under par, eller ni slag bedre enn Tiger Woods.

– Helt klart ingen god start på turneringen. Da jeg var nær ved å få i gang mitt spill, dummet jeg meg ut på det neste hullet. Det var bare en av de dagene der ingenting fungerer, sier Woods.

Les også: Her er verdens rikeste idrettsutøvere

I mars tok Woods sin første turneringsseier på 17 måneder, men det er ikke blitt det vendepunktet mange trodde. I forrige turnering klarte ikke den tidligere verdenseneren cuten.

Samme skjebne truer ham denne uken. Nå er riktignok Sawgrass-banen ikke Woods' favoritt. Selv i stormaktsdagene var han ikke like suveren her som han gjerne var på andre baner. Bare i 2001 har Tiger Woods vunnet tilsvarende turnering. I fjor måtte han trekke seg fra turneringen på grunn av et vondt kne, og i 2010 var nakkesmertene så sterke at han måtte bryte. (©NTB)