Dahl (Foto: Arne Skalmeraas/Omag.no/Stella Pictures)
Dahl (Foto: Arne Skalmeraas/Omag.no/Stella Pictures)

Carina Dahl: – Jeg er stolt av henne uansett

Lillesøster Amanda (18) går i Carina Dahls fotspor.

Carina Dahl fikk mye oppmerksomhet da hun deltok i Grand Prix i 2011 med låta «Guns & Boys».

Dahl, som er datteren av TNT-trommeslager, Morten «Diesel» Dahl, har i tillegg til å ha vært deltaker i «Big Brother» også vært glamourmodell.

Nå går lillesøster Amanda i Carinas fotspor, og kaster klærne i en ny fotoshoot.

– Stolt av henne

amma (Foto: Arne Skalmeraas/ Omag.no)
amma (Foto: Arne Skalmeraas/ Omag.no)
Under kveldens finale av «4 stjernes middag» i Oslo, la ikke Carina skjul på at hun støtter søsterens avgjørelse om å la seg avbilde lettkledd.

– Jeg er stolt av henne uansett, og jeg vet at hun har grenser, som også jeg hadde da jeg lot meg avfotografere som yngre. Jeg tror hun vet hva hun gjør, og dermed synes jeg det er greit. Jeg støtter henne fullt ut, sier Carina til «God kveld Norge».

Carina satte klare grenser da hun selv stilte lettkledd opp på bilder, og vet hvilke råd hun skal gi til søsteren.

– Jeg stilte jo selv opp på bilder da jeg var rundt 19 år, men var bevisst og viste aldri bryster. Amanda bestemmer selv hva hun vil gjøre, men som storesøster sier jeg selvsagt hva jeg mener og gir henne råd, sier artisten.

Carina Dahl har selv nylig flyttet tilbake til Norge etter seks år i Stockholm, og vil til høsten være en del av TV-serien «Tigerstaden» på TV 2 Bliss.

Les også: Carina Dahl festet med «P Diddy»

Vil holde det hemmelig for faren

Det er på nettstedet Onlinemagasinet at «Diesel» Dahls yngste datter er avbildet og lar seg intervjue. Hun avslører også at hun helst ikke vil at sin kjente far skal se bildene hun har tatt.

– Nei herregud, jeg vet ikke, jeg vil helst ikke at han skal vite om det. Han leser jo Vi Menn, så der kommer jeg iallfall ikke til å stille opp, sier hun til Omag.

cqarrina (Foto: Stella Pictures)
cqarrina (Foto: Stella Pictures)

Les også: – Sexbombe! Er det det du vil kalle meg?