VÅT HELG: Prins Charles kunne melde om en fuktig slutt på uka for seerne av den skotske utgaven av Six O'Clock News på BBC. (Foto: AP)
VÅT HELG: Prins Charles kunne melde om en fuktig slutt på uka for seerne av den skotske utgaven av Six O'Clock News på BBC. (Foto: AP)

Og nå får vi været med ... prins Charles?!?

– Hvem i helvete har skrevet dette scriptet her?

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Under et besøk hos BBC Scotland i Glasgow viste britenes neste konge en uvanlig sporty side av seg selv: Midt under en nyhetssending gikk han nemlig med på å ta seg av dagens værmelding!

– Det gleder meg å si at vi har en ny værpresentatør i dag. Vi setter over til hans majestet, sa nyhetsankeret Sally Magnusson.

Prinsen fiklet først nervøst med fjernkontrollen som styrer værkartet, men kom raskt inn i rollen: Om britene skulle finne på å kvitte seg med monarkiet er det nok derfor kanskje håp om at Charles likevel vil klare å forsørge seg og Camilla med en TV-jobb.

Latter og smil i studio da prins Charles, flankert av kona Camilla
  og nyhetsanker Sally Magnusson, prøvde seg som værmelder. (Foto: AP)
Latter og smil i studio da prins Charles, flankert av kona Camilla og nyhetsanker Sally Magnusson, prøvde seg som værmelder. (Foto: AP)

Se video øverst i artikkelen!

Han antydet til og med at han ville gjøre en bedre jobb enn den han steppet inn for:

– Det er fare for litt nedbør over Balmoral... hvem i helvete har skrevet dette scriptet her? spøkte han, til stor latter fra alle i studio.

Værutsiktene var heller dystre for det meste av Skottland.

– Takk gud for at dette ikke er en frihelg, avsluttet han.

SE VIDEO: Husker du disse tv-tabbene?