Ardian Gashi og Erlend Hanstveit ble seriemestere med Helsingborg i fjor.  Nå har det ikke gått like bra, og i kveldens derby i Malmö stiller gjestene svekket (Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL / SCANPIX/SCANPIX SWEDEN)
Ardian Gashi og Erlend Hanstveit ble seriemestere med Helsingborg i fjor. Nå har det ikke gått like bra, og i kveldens derby i Malmö stiller gjestene svekket (Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL / SCANPIX/SCANPIX SWEDEN)
tippesaken_header
tippesaken_header

Skånederby på torsdagens langoddskupong

Hjemmelaget får tillit på Swedbank Stadion mot svekkede gjester

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

91. Malmö FF - Helsingborg H: 1,95 U: 2,95 B 3,10

Spillfrist: 18:55

Få gratis kortleser her!

91. Malmö FF - Helsingborg H: 1,95 U: 2,95 B 3,10

Allsvenskan. Derby i Skåne. Med 4-2-2 har Malmö fått en grei start. Etter 2-3-tapet borte for Norrköping og 2-2 borte mot Mjällby vant de 2-1 hjemme over Åtvidaberg. Endringer er ikke påkrevet, slik at trener Rikard Norling kan stille med nær toppet mannskap. Helsingborg står med 3-4-1 etter å ha vært favoritter i alle de åtte spilte kampene. De har bare sluppet inn fem mål, men deres sju scoringer er nest færrest i serien. Etter å ha tatt ett poeng i hjemmekampene mot Mjällby og AIK ble Thomas Sørum etter 1308 målløse minutter matchvinner i 1-0-seieren i Sundsvall. Trener Conny Karlsson er her uten suspenderte Ardian Gashi (mb). Christoffer Andersson (f), Walid Atta (f) og Joseph Baffo (f) er skadet. I tillegg har Emil Krafth (f), Mattias Lindström (mb) og Erik Sundin (a) slitt med sykdom denne uken. Som de fleste husker ble Helsingborg tilkjent 3-0-seier i det tilsvarende oppgjøret i fjor, men nå er Malmö-seier til 1,95 interessant mot en redusert motstander.

H-oddsen har sunket mye i markedet. Norsk Tippings 1,95 for H ble klart best, men kl. 13 reduserte NT som alle andre oddsen kraftig ned. Nye 1,70 er ikke så spennende. Da er nok en klar seier til Häcken er bedre valg, men utfordringen blir å finne en å kombinere den med