Svein Erik Edvartsen (t.v.) sender Aalesund trener Kjetil Rekdal på tribunen (Foto: Svein Ove Ekornesvåg/NTB scanpix)
Svein Erik Edvartsen (t.v.) sender Aalesund trener Kjetil Rekdal på tribunen (Foto: Svein Ove Ekornesvåg/NTB scanpix)

Kjetil Rekdal ilegges én kamps karantene

Disiplinærutvalget ilegger AaFK-trener Kjetil Rekdal en kamps karantene for sin opptreden i Tippeligakampen mellom Molde og Aalesund søndag 6. mai.

Rekdal ble sendt på tribunen av dommer Svein-Erik Edvartsen, men skjønte lite av den avgjørelsen.

– Først og fremst synes jeg han dømte en meget god kamp. Men jeg tror han misforsto en greie på slutten der. Min spiller, Daniel Arnefjord, får gult kort i en situasjon som han ikke startet. Dermed får han karantene neste uke, sa Rekdal etter kampen.

– Jeg sier bare «du kan jo ikke gi kort til min spiller på det der». Det ble jeg sendt på tribunen for. Jeg føler det er veldig strengt, sa AaFK-treneren.

Davy Wathne: – Norsk fotball trenger kontroversielle og uredde Kjetil Rekdal

Dommer Svein-Erik Edvartsen forklarte bortvisningen av Rekdal slik:

– Det er på grunn av gjentatte overtredelser. På det første gule kortet i første omgang kommer det en reaksjon fra ham. Det er for så vidt greit, sa Edvartsen til TV 2 Sporten etter kampen.

– I andre omgang er han borte og klapper [foran] meg når jeg gir ham tilsnakk. Han skal være veldig glad for at han ikke blir kastet ut da. Når du klapper ironisk mot en dommer er dét i seg selv tribunen. Vi valgte å spare ham, men på overtid er det igjen reaksjoner på to gule kort som er soleklare. Da er det takk for nå, sier Edvartsen.

Se intervjuet med Svein-Erik Edvartsen i TV 2 Play