Ny, kjekk bok å putte i hanskerommet. Og den kan være smart å kikke i før du bestemmer deg for hvilken bil du skal kjøpe, også.
Ny, kjekk bok å putte i hanskerommet. Og den kan være smart å kikke i før du bestemmer deg for hvilken bil du skal kjøpe, også.

Denne boken kan få det til å dampe på bilrutene

Og ja - det handler om det du tror!

Vi vet ikke helt om vi skal ta det som en fornærmelse at vi ikke har mottatt noe anmeldereksemplar i posten, men faktum er - skal være, burde vi kanskje si - at alle de som er lei å eksperimentere på frihånd med å være amorøse i bilen sin nå har fått hjelp på veien.

"Carma Sutra" er det treffende navnet på håndboken. Eller manualen, som tør være et bedre begrep i denne sammenheng.

Les også: Dette baksetet skal gi deg lyst - på ny bil

Både for amatøren og proffen

Bak coveret, som ser til forveksling - men trolig også bare dét - likt ut som en Haynes-manual, venter 82 sider fulle av generelle tips og huskeregler både for amatøren og mer erfarne mobil-casanovaer. Alt fra instruksjoner om hvordan man best unngår innblanding fra girspak og håndbrekk, til påminnelser om å holde avstand til hornet.

Ingen ønsker vel at også bilen skal begynne å bære seg midt under akten.

Del med Facebook-vennene dine!

Boken sies også å inneholde detaljerte beskrivelser av plassforhold og anbefalte stillinger for en hel rekke bilmodeller, visstnok spenner utvalget helt fra Volvo-modeller til fullblods sportsbiler som Ford GT.

Volvo V70 gir flest muligheter

Den svenske avisen Expressen har kikket nærmere på et eksemplar av boken, og forteller i sin nettutgave med stor stolthet at Volvo V70 er blant bilene som plasserer seg helt i toppskiktet når det gjelder forutsetningene for amorøse eskapader.

Det blir spennende å se om Volvos markedsføringsavdeling plukker opp dette poenget til fremtidig annonsering...

Les også: Vestlendingene dårligst på romantikk i bil