Andy Carroll og Robert Sævik Nordnes
Andy Carroll og Robert Sævik Nordnes

Mannen bak den elleville YouTube-hiten står frem

– Jeg ødela krakken og laget et stort merke i veggen, sier den lidenskapelige Liverpool-supporteren.

VIDEO: Se den lidenskapelige Liverpool-supporterens engasjement i videovinduet øverst!

Andy Carroll scoret det mange trodde var utligningsmålet mot Chelsea i FA-cupfinalen, men mange Liverpool-supportere mente ballen var over streken.

LES OGSÅ: Liverpools hjerteknusere takket fansen for støtten
LES OGSÅ: Dalglish hyller Carroll: – «Big Andy» var ustoppelig

Porsgrunn-mannen Robert Sævik Nordnes var en av dem.

– Selv har jeg fått en del brannsår på knærne etter å ha sklidd på parketten når Liverpool har scoret. Men det er klart det var helt spesielt under FA-cupfinalen

Kastet krakken i veggen
I vilt raseri kastet han en krakk i veggen og skrek mot TV-skjermen mens alt ble filmet av en kameratens mobilkamera.

Videoen av den elleville Liverpool-supporteren er blitt en hit på YouTube.

Allerede er den blitt sett av nesten 100.000 personer.

Men den lidenskapelige og mildt sagt hissige supporterens navn har hittil vært ukjent.

Nå står han imidlertid frem og forteller om episoden.

– Jeg ser den videoen har gått som en skikkelig kule på You Tube. Det synes jeg jo bare er artig. Det er jo slike ting som skjer i kampens hete, forteller Robert Sævik Nordnes til TV 2 Sporten.

– Scoringen var inne
Han mener fremdeles at Carrolls scoring var over målstreken.

– Jeg trodde ikke det var mulig og sant da jeg så det. Vi spilte så dårlig og så plutselig dukker Carroll opp setter ballen i mål. Alle utenom dommerne så at den ballen var inne, sier Nordnes.

– Er du alltid like engasjert når Liverpool spiller?

– Klart det blir veldig mye engasjement. I år har det vært mye opp og ned for Liverpool. Jeg har vært Liverpool-supporter helt siden jeg var knøttliten og jeg håpet sårt på at vi skulle vinne FA-cupen. Da hadde mye av sesongen vært reddet. Nå er kanskje vårt største håp at vi skal komme foran Everton foran siste serierunde, svarer den lidenskapelige Liverpool-supporteren.

– Hvordan gikk det med møblene, egentlig?

– Jeg ødela vel den krakken og det ble et stort merke i veggen. Men dette var hjemme hos meg. Det er her vi samles og følger kampene, understreker Nordnes – som samtidig opplyser at det ikke er første gang han skader ting under Liverpool-kamper.

Carroll header - Cech redder. Men var ballen inne? (Foto: IAN
  KINGTON/Afp)
Carroll header - Cech redder. Men var ballen inne? (Foto: IAN KINGTON/Afp)

Brannsår på knærne
– Selv har jeg fått en del brannsår på knærne etter å ha sklidd på parketten når Liverpool har scoret. Men det er klart det var helt spesielt under FA-cupfinalen, når Carroll som sagt kommer inn og scorer to ganger, ler Nordnes.

– Men det er jo det som er så gøy med fotball. Det var vel den som sa at når vi ikke kan banke hverandre, så kan vi skrike litt ut foran TV-skjermen, fortsetter han.

Robert
  Sævik Nordnes
Robert Sævik Nordnes

Etter å ha stått frem som den lidenskapelige «You Tube-kjendisen» utelukker han ikke at han må stille opp for media på nytt for å fortelle om episoden.

– Jeg synes det er kjempemoro at det er blitt så mye styr av den videoen der. Men jeg skjønner jo at jeg må passe bedre på neste gang og se om noen står bak og filmer mens jeg ser Liverpool, konstaterer mannnen med hovedrollen i You Tube-klippet som har spredt seg som en farsott på nettet.

VIDEO: Se den lidenskapelige Liverpool-supporterens engasjement i videovinduet øverst!