Trine Haltvik og Kristin Skogheim
Trine Haltvik og Kristin Skogheim
Trine Haltvik, skogheim flytter inn
Trine Haltvik, skogheim flytter inn

Derfor valgte Trine Haltvik å forlate Norge

Flyttet til Spania etter en årrekke i samme norske klubb. Se video fra «Skogheim flytter inn».

I kveld er det klart for sesongavslutning av «Skogheim flytter inn». Denne gangen har Kristin Skogheim tatt turen til Trondheim der håndballspiller Trine Haltvik (47) bor sammen med mannen Eskil deres felles barn Celine (3) og Trines sønn Kristian. Kristians tvillingsøster Katinka har akkurat flyttet hjemmefra.

– Det ble slutt

Trine Haltvik har spilt både for landslaget og i trondheimsklubben Byåsen i en årrekke. Hun spiller fortsatt aktivt håndball for Selbu, der hun også spiller sammen med datteren Katinka.

Selv om hun har vært lojal til Byåsen opp gjennom karrieren, så var det en periode der hun følte at hun måtte ut av landet.

– Det ble slutt mellom meg og pappaen til Katinka og Kristian. Og da var jeg litt klar for å prøve å gjøre noe nytt. Så da jeg fikk profftilbudet så tenkte jeg «det er en mulighet vi har». Barna var små, akkurat ferdig med førsteklassen, sier Trine Haltvik til Kristin Skogheim.

Se video øverst i artikkelen!

– Ble veldig knyttet til hverandre

Dermed ble det proffhåndball for Remudas Gran Canaria i Spania. Sammen med en praktikant, tok hun med seg barna og forlot Norge.

Trine forteller at det året i Spania førte henne enda nærmere barna sine.

– Det som var det beste med å bo i Spania var at vi ble veldig knyttet til hverandre, sier Trine som etter Spania-oppholdet også stort sett har hatt barna alene.

– Jeg har fått utrolig mye støtte av familien min, jeg har mye hjelp av mamma og pappa. De bodde i nabohuset også, så de har alltid støttet opp. Det samme har broren og søsteren min, forteller hun.

Sesongavslutningen p娫Skogheim flytter inn» ser du på TV 2 i kveld klokken 20.00!

Trine Haltvik og Kristin Skogheim
Trine Haltvik og Kristin Skogheim