Papiss Demba Cisse (Foto: SCOTT HEPPELL/Ap)
Papiss Demba Cisse (Foto: SCOTT HEPPELL/Ap)

Sjekk onsdagens fotballrykter: – Real Madrid vurderer bud på Newcastle-spiss

Og Roberto Mancini får ny kontrakt i Manchester City. Sjekk onsdagens «ryktebørs» her!

Overgangsvinduet ute i Europa er stengt, men ryktene og spekulasjonene lever likevel videre i beste velgående frem til sesongslutt.

Frem til sommeren vil TV 2 Sporten gi deg et daglig utvalg over de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa.

LES OGSÅ: Så feil tok verdens mest kjente fotballmagasin
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

Premier League:

– Ingenting er avgjort for øyeblikket

Manchester City vil feire ligagullet med å tilby manager Roberto Mancini en ny kontrakt totalt verdt 220 millioner kroner. Den nye fireårskontrakten vil gjøre Mancini til Premier Leagues best betalte manager. City planlegger å gi Mancini en lønnsøkning slik at den nye lønnen kommer opp i 55 millioner kroner per år – selv om klubben skulle miste seriegullet i siste serierunde, hevder The Sun.

Samme avis slår til med at Mancini selv vil feire en eventuell tittel med å hente to av Europas mest attraktive stjerner til Etihad. Italieneren har fått grønt lys av Citys megarike eier Sheikh Mansour til å legge inn et bud på 300 millioner kroner for Arsenal-spissen Robin van Persie, som har ett år igjen av sin kontrakt og foreløpig ikke har forlenget. City er også favoritter til å stikke av med underskriften til Eden Hazard like foran nesa på Manchester United i en avtale verdt 250 millioner kroner.

Liverpool vil følge opp sin interesse for nederlenderen Eljero Elia, som har vært på klubbens ønskeliste helt siden han spilte for tyske Hamburg. Den 25 år gamle angriperen har slitt med å få spilletid i Juventus og vil forlate Serie A for å skaffe seg regelmessig førstelagsfotball.

Samtidig hevder The Daily Mail at Liverpools midtbanespiller Maxi Rodriguez vurderer å kjøpe seg ut av kontrakten fordi han er misfornøyd med sin egen situasjon i klubben.

Newcastles Hatem Ben Arfa topper ønskelisten til Serie A-giganten Juventus, som nylig sikret seg seriegullet i Italia og forbereder seg på Mesterliga-fotball neste sesong.

Arsenals manager Arsene Wenger oppfordrer supporterne til å være tålmodige med tanke på når eventuelle sommerkjøp blir klar - og ikke ta noe for gitt. De to spillerne Arsenal nå jobber med å signere er Swanseas keeper Michel Vorm og Rennes' 21 år gamle midbaneanker Yann M'Vila.

Agenten til Borussia Dortmund-stjernen Shinji Kagawa beskriver mediaoppslagene om at japaneren er klar for Manchester United som «sludder». – Ingenting er avgjort for øyeblikket, slår Thomas Kroth fast overfor Bild.

Stoke-sjef Tony Pulis er klar til å komme med et bud på 40 mill. kroner for Blackburns svenske landslagsspiller Martin Olsson.

Reading håper på å snyte både Udinese og Genoa for underskriften til Valenciennes midtbanespiller Carlos Sanchez.

LES OGSÅ: Hazard forlater Lille: – Som da Ronaldo forlot United

TIL PREMIER LEAGUE: Eden Hazard. (Foto: DENIS CHARLET/Afp)
TIL PREMIER LEAGUE: Eden Hazard. (Foto: DENIS CHARLET/Afp)

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Øvrig:

– Jeg tror det er viktig at Eriksen fortsetter å utvikle seg i Ajax

Sir Alex Ferguson skal ha fått nei til en forlengelse av kontrakten fra stjerneskuddet Paul Pogba. Franskmannen ser nå ut til å forlate Manchester United til fordel for Juventus.

Real Madrids speidere skal ha fulgt Newcastles angriper Papiss Demba Cisse i flere kamper, og nå kan den spanske storklubben komme til å legge inn et bud på spissen til sommeren.

AC Milans 34 år gamle midtbanterrier Gennaro Gattuso vurderer å legge opp til sommeren for å få mer tid med sin familie.

Christian Eriksens agent tror dansken vil takke nei til tilbud fra europeiske toppklubber denne sommeren og vil bli værende i Ajax. Eriksen har den siste tiden blitt koblet til klubber som Bayern München, AC Milan, Arsenal og Manchester United. – Jeg tror det er viktig at Eriksen fortsetter å utvikle seg i Ajax, sier agent Martin Schoot til Sporten.dk.

Atletico Madrid-spissen Radamel Falcao hevder at han ikke har planer om forlate klubben. Falcao spiller denne uken finale i Europaligaen mot Athletic Bilbao.

Hulk sår tvil om sin fremtid og hinter om at han vil forlate Porto til sommeren. – Men foreløpig har ingen klubber kontaktet meg, skriver Hulk på sin Twitter-profil. Hulk har scoret 16 mål for Porto i ligaen denne sesongen og er blitt koblet til blant annet Valencia i La Liga.

West Ham og England-keeper Robert Green er klar til å bytte ut Championship med Champions League og spill for nyrike Malaga som Bosman-spiller til sommeren.

Christian Eriksen (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)
Christian Eriksen (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)

LES OGSÅ: Hazard forlater Lille: – Som da Ronaldo forlot United