Andy Carroll (Foto: PHIL NOBLE/Reuters)
Andy Carroll (Foto: PHIL NOBLE/Reuters)

Dalglish hyller Carroll: – «Big Andy» var ustoppelig

Kenny Dalglish og The Kop stråler over Andy Carrolls form.

Liverpool (TV 2 Sporten): Denne sesongen har Anfield framstått som alt annen enn en solid festning.

LES OGSÅ: Liverpools hjerteknusere takket fansen for støtten

Tidligere har motstanderne fryktet å komme på besøk til Merseyside, men bare fem trepoengere på eget gress må gjort at et kraftig redusert Chelsea hadde troen på å ta en ny Liverpool-skalp.

Rødtrøyene ga imidlertid The Kop en perfekt avslutning på årets sesong, som totalt sett har vært meget skuffende i Premier League. Så godt som samtlige på Anfield valgte å bli igjen da heltene takket for støtten i 2011/2012.

– Supporterne kunne gå hjem med et smil om munnen. Måten de sto igjen på og viste glede forteller alt, og jeg tror ikke du finner lignende supportere andre steder i Premier League. Spillerne er glad for at de kunne gi dem en forestilling som dette, sier Kenny Dalglish.

Fortjent
Liverpool tidvis rundspilte Chelsea, som tilsynelatende bare har finalen i Mesterligaen mot Bayern München i tankene. Dalglish mener at hans disipler har fått dårlig betalt på hjemmebane, og at det var først mot londonerne, som vant FA-cupen i helgen, alt klaffet for klubben.

– Det var en glimrende prestasjon, og vi har sett noe av det samme tidligere her. Da har vi imidlertid ikke fått med oss gode resultater.

Det som er mest gledelig er at prestasjonen vår var bedre enn resultatet. Det var fullt fortjent.

Ustoppelige Carroll
Til tross for at han aldri fant veien til mål, var Andy Carroll banens beste mot Chelsea. Den utskjelte spissen var også strålende da han kom inn i finalen på Wembley, og rekordkjøpet var blant dem som Liverpool-fansen hyllet etter kampslutt.

– Den siste halvtimen på Wembley og kampen nå var fantastisk av oss.

– De to unge på midtbanen i Jordan (Henderson) og Jonjo (Shelvey) var strålende, og «Big Andy» var ustoppelig. Luis (Suarez) var fantastisk med ballen. Alle spilte en viktig rolle, og den gamle gutten bak gjorde det ikke verst heller, smiler Dalglish, som sikter til rutinerte Jamie Carragher.

Var Carroll likevel et godt kjøp av Liverpool? Ta debatten i kommentarfeltet under!