tommy_hoi
tommy_hoi

Høiland beklager «homsegrill»-uttalelse

Har fått reaksjoner etter TV 2-reportasje.

– Nå er det bare å stappe inn kortet og legge meg i homsegrillen, sa Tommy Høiland da TV 2 Sporten ble med ham til det han spøkefullt kaller sitt «andre hjem» - Brun og Blid-solariet på Bryne stadion.

Se reportasjen over!

Det har skapt reaksjoner, og nå går Sandnes Ulf-spilleren ut og beklager måten han ordla seg på.

– Ser at noen reagerer på innslaget på TV 2 som skulle være et humoristisk ment innslag, med selvironi. Der presterer jeg å kalle solarium for «homsegrillen». Jeg legger meg langflat og beklager til de som måtte føle seg fornærmet. Er beklagelig at jeg brukte et slikt uttrykk. Var veldig lite gjennomtenkt. Beklager på det sterkeste, skriver Høiland på twitter.

Les Høiland-saken: – Jeg er så pass trygg på min seksuelle legning at det gjør ingenting

Den frittalende angriperen har også vist seg fra sin mer bråkjekke side på twitter i dag. Etter at Åge Hareide sa til Aftenbladet at han ønsket seg en ny spiss kom følgende melding fra Høiland.

– Ser Hareide vil hente ny spiss, det var noe nytt. Lite gjennomtenkt å gi bort den beste spissen de hadde for halvannet år siden, var meldingen som helt sikkert fikk hans følgere på mikroblogg-nettstedet til å trekke på smilebåndet.

For spissen han sikter til er selvsagt seg selv. Hareide lot nemlig Høiland gå gratis til Bryne. Ett og et halvt år seinere sliter Vikings angrepsrekke, mens Høiland herjer for Sandnes Ulf.