Petter Stordalen
Petter Stordalen

Da hockeygutta klaget på hotellet fikset Stordalen et nytt

Hjalp til da landslaget ikke var fornøyd med hotellet.

Takket være Stordalen bor det norske laget på hans hotell på Södermalm, og de slipper med det unna en del støy sammenlignet med resten av lagene som bor rundt Globen. Hotellkongen hjalp landslaget etter at de ikke var fornøyd med hotellet de i utgangspunktet skulle innlosjeres på.

– Mitt bidrag var bare at de skulle bo på et ordentlig bra hotell. Der de var innlosjert var de ikke fornøyd, og da sa jeg «det fikser vi. Her er flagget på brøstet, vi må gjøre alt som skal til for at dere skal gjøre en bra match», sier Stordalen til tv2.no.

Han lar seg inspirere av de norske hockeyheltene.

– Jeg blir inspirert av å være her. Du merker det på stemningen og energien. Her har du en lagledelse som har klart å få opp et lag som er der for hverandre, sier Stordalen, og leverer en skikkelig peptalk for hockeygutta.

– De må gi inn her med dødsforakt, ha masse energi og vite at de skal spiller for hverandre og laget. Det er sånn du løfter dette laget til å slå Italia i morgen. Vi spiller jevnt med noen av verdens beste lag, og det vi må kjempe for nå er å vinne tre kamper og få ti poeng. Da beholder vi kanskje niendeplassen og går rett til Sotsji,