VIL BLI: Steve Kean. (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)
VIL BLI: Steve Kean. (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)

Kean nekter å gi seg i Blackburn

Steve Kean ønsker å fortsette i Blackburn selv om klubben rykker ned fra Premier League.

Fansen har lenge kritisert Kean.

LES OGSÅ: Her blir Blackburn-kampen stoppet av høne-protest
LES OGSÅ: Blackburn rykket ned til Championship

De ser helst at manageren får sparken, men Kean nekter å gi seg.

– Jeg må prøve å beholde så mange spillere som mulig, litt som West Ham gjorde. Og få inn litt mer erfaring. Da kan vi slå tilbake

Nekter å gi seg
– Jeg stikker ikke av. Jeg skal sette meg med eierne og diskutere en plan om hvordan vi skal sette sammen et lag og rykke rett opp igjen, sier Kean.

– Jeg må prøve å beholde så mange spillere som mulig, litt som West Ham gjorde. Og få inn litt mer erfaring. Da kan vi slå tilbake, fortsetter Kean.

Han ser for seg et par rutinerte tilvekster samtidig som han beholder kjernen i laget.

Morten Gamst Pedersen er en av spillerne som kan forsvinne fra Ewood Park etter nedrykket.

– Se på spillerne de har kjøpt. De har ikke vært gode nok for Premier League. Etter at Venky kjøpte klubben ble det snakket om Ronaldinho, men de kjøpte folk som Bradley Orr og David Goodwillie, og det er ikke bra nok, sier Savage.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

I HARDT VÆR: Morten Gamst Pedersen og Blackburn rykket ned forrige sesongen og må belage seg på Championshipspill. Men Gamsten kan være på vei vekk. (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)
I HARDT VÆR: Morten Gamst Pedersen og Blackburn rykket ned forrige sesongen og må belage seg på Championshipspill. Men Gamsten kan være på vei vekk. (Foto: NIGEL RODDIS/Reuters)

Støtter fansen
Han støtter fansen i kritikken av manageren og eierne.

– Det er manageren og eierne de ikke liker. Jeg støtter fansen. De mener manageren eller eierne ikke er bra nok for klubben deres. Da jeg var der under tidligere formann John Williams, var det en flott klubb, fortsetter Savage.

En rekke lag har havnet i trøbbel etter nedrykk. Det kan også skje med Blackburn, tror den tidligere midtbanespilleren.

– Se på Leeds og Manchester City. Da de rykket ned, rykket de videre ned til 1. divisjon. Og det er større klubber enn Blackburn. Jeg frykter at de kan rykke ytterligere ned, sier Savage.

(©NTB)