amazing Khabat
amazing Khabat
Khabat karim sabeur Amazing Race
Khabat karim sabeur Amazing Race

Amazing Race-par skulle tigge penger på gata

– Det var deprimerende og jeg ble veldig frustrert. Se video.

Kompisene Karim Sabeur og Khabat Sarzali synes det er fantastisk å ha litt fri mellom etappene i Hong Kong. Likevel er det én ting som mangler for at gutta skal bli fornøyde, og det er penger.

– Deprimert og veldig frustrert

Alle deltagerne har et svært strengt budsjett, noe som innebærer minimalt med penger.

– Jeg synes det er helt nydelig her, og blir faktisk litt satt ut. Det er så kjipt ikke å ha noen penger, sier Khabat i den eksklusive bloggvideoen på tv2.no.

– Hong Kong er en millionby og vi hadde rundt 30 dollar igjen, og du kommer ikke langt med det. Derfor synes jeg at det var deprimerende og jeg ble veldig frustrert over at vi var i Hong Kong med så mye shoppingmuligheter, men bare med 30 dollar, forteller Khabat i etterkant av TV-innspillingen.

Karim og Khabat fikk virkelig føle hvordan det er å ha lite penger, og hadde tenkt til å tigge penger fra folk på gata.

– Vi skulle ut og tigge penger, men det endte med at vi ga fra oss penger til mennesker som trengte det mer enn oss, sier Khabat til tv2.no.

Massasje fremfor shopping

Siden racet gir deltagerne en stor fysisk påkjenning for både skuldre og nakker, forteller Oslo-gutta at de har tenkt til å prioritere massasje fremfor shopping, selv om de gjerne skulle hatt litt ekstra penger å rutte med.

– Vi er i en av de største shoppingbyene og vi har ikke en krone å bruke. Det er de råeste butikkene her og så mye pent å se på, sier Karim i videoen.

– Jeg personlig liker å bruke penger og da jeg så alle merkebutikkene og vi gikk rundt i gata uten penger, så følte jeg virkelig hvordan det var å være fattig, forklarer Khabat til tv2.no i etterkant.

Les også: – Vi har seilt opp som favoritter

Egne bloggvideoer

Alle deltagerne i «The Amazing Race Norge» hadde med seg hvert sitt bloggkamera på den store turen jorden rundt. De har alle tatt bilder og spilt inn eksklusiv video som du etter hvert program får sett på tv2.no.

Bloggene er deltagernes egen reisedagbok fra turen hvor du kan se hva som foregikk bak kulissene mellom de heseblesende etappene i racet. Se flere bloggvideoer og bilder nedenfor:

Ivar og Frank synger om opplevelsene i «Amazing Race»:

614865

Cathrine og Michelle har slanket seg i løpet av turen:

614864

Kari tester ut thai chi med innbyggerne i Hong Kong:

614868

Se tvillingene videoblogge fra senga:

614866

Konkurransen begynner å tilspisse seg:

614869

Se reisebildene til deltagerne og TV-produksjonen:

Les alt om «The Amazing Race Norge» på programmets hjemmeside