Alessandro Del Piero (Foto: TIZIANA FABI/Afp)
Alessandro Del Piero (Foto: TIZIANA FABI/Afp)

Sjekk tirsdagens fotballrykter: – Wenger vurderer å hente Del Piero til Arsenal

Og Pep Guardiola har takket nei til et nytt tilbud fra Chelsea. Sjekk tirsdagens «ryktebørs» her!

Overgangsvinduet ute i Europa er stengt, men ryktene og spekulasjonene lever likevel videre i beste velgående frem til sesongslutt.

Frem til sommeren vil TV 2 Sporten gi deg et daglig utvalg over de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa.

LES OGSÅ: Så feil tok verdens mest kjente fotballmagasin
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

Premier League:

Arsenal vurderer et bud på Fulhams Clint Dempsey til sommeren. Dempsey topper også ønskelisten til Arsenals Premier League-rival Liverpool.

Og London-klubben, som mandag lanserte sine nye drakter for sesongen 2012/2013, er overbevist om at Rennes' midtbanespiller Yann M’Vila vil signere for klubben. Arsenals manager Arsene Wenger skal ha fått godtatt et bud på 170 mill. kroner for M'Vila.

Loic Remy, Marseilles 25 år gamle angriper, tror klubben økonomiske situasjon fører til at han blir solgt. Remy har lenge blitt koblet til Tottenham og mye tyder på at angriperen ender opp i London-klubben.

Samtidig tyder mye på at Spurs også stikker av med underskriften til Ajax-stopperen Jan Vertonghen, som i tillegg til Tottenham står på ønskelisten til en rekke klubber i Premier League.

Portos 25 år gamle midtbanespiller Joao Moutinho innrømmer at en overgang til Premier League frister. Midtbanespilleren, som har fått en prislapp på omlag 230 mill. kroner, er i lang tid blitt satt i sammenheng med Chelsea.

QPR planlegger et bud på 70 mill. kroner for Wigans kantspiller Victor Moses dersom klubben lykkes med å holde plassen i Premier League.

Barcelona-trener Pep Guardiola har har avvist nok et tilbud om å bli ny manager i Chelsea. Det siste tilbudet Guardiola takket nei til var en treårskontrakt verdt 120 millioner kroner i året samt et gigantisk overgangsbudsjett for å bygge opp en ny tropp de neste sesongene, skriver The Daily Mirror.

Og Kenny Dalglish har røpet at han vil møte Liverpools eiere for å avklare sin fremtid på Anfield ved sesongslutt.

Leighton Baines blir fremdeles koblet til en sommerovergang til Old Trafford. Ifølge avisen Metro vil Evertons venstreback få prislapp få en prislapp på omlag 150 millioner kroner.

Chelsea-spissen Didier Drogbas tre agenter vil møte Shanghai Shenhua-eier Zhu Jun på torsdag for å diskutere en overgang til den kinesiske klubben. Nicolas Anelka er for tiden spillende trener i Shanghai og tidligere lagkamerat med Drogba på Stamford Bridge.

Lilles playmaker Eden Hazard har gitt nytt liv til spekulasjonene om en mulig overgang til Premier League. Hazard er ønsket av byrivalene Manchester United og Manchester City. På spørsmål om hvilken av de to Manchester-klubbene han helst vil skrive under for, svarer Hazard følgende: – Jeg liker begge klubbene. Jeg tror begge disse to klubbene vil passe meg. Både Sir Alex Ferguson og Roberto Mancini har i løpet av sesongen reist til Frankrike for å se Hazard «live» i aksjon for Lille.

Manchester City vil i tillegg til Hazard forsøke å sikre seg Younes Belhanda. Han spiller også i den franske ligaen og har scoret 12 mål for Montpellier denne sesongen. Belhanda er på listen over kandidatene til «Player of the Year» og «Young Player of the Year» i Frankrike, melder The Daily Mail.

Fulham har punget ut med 100 millioner kroner for å sikre seg to nye spillere foran neste sesong. Ifølge The Sun er både Luciano Narsingh og Oussama Assaidi klar for klubben og enige om hver sin femårskontrakt på Craven Cottage, etter at Heerenveen aksepterte Fulhams bud på kantspillerne.

Emile Heskey må trolig finne seg en ny arbeidsgiver etter at han ikke fikk forlenget kontrakten med Aston Villa. Heskey, som blant annet har en fortid i Liverpool, har en kontrakt som går ut i slutten av juni og kan dermed gå til en ny klubb gratis som Bosman-spiller.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

ÅRETS TRENER: Pep Guardiola. (Foto:
  FABRICE COFFRINI/Afp)
ÅRETS TRENER: Pep Guardiola. (Foto: FABRICE COFFRINI/Afp)

Øvrig:

Juventus-legenden Alessandro Del Piero har bekreftet at han har mottatt tilbud fra klubber i Premier League og vurderer å avslutte karrieren i England. Skal en tro nettstedet Talksport.co.uk står Arsenal først i køen med tanke på å sikre seg Del Pieros underskrift. Også London-rival QPR vil hente legenden til den engelske hovedstaden. Juventus-kaptein Del Piero har spilt 19 sesonger for klubben og har også vunnet VM-gull med Italia. Søndag ble han hyllet av hele fotball-Italia etter at Juventus kapret seriegullet i Serie A.

Både Real Madrid og Barcelona jakter på underskriften til Caballero. 17-åringen fra Paraguay spiller for øyeblikket for Libertad.

En annen 17-åring, Andy Polo fra Peru, har skrevet under for Genoa i en avtale verdt 35 mill. kroner.

Atletico Madrid og Valencia vil begge forsøke å kapre underskriften til Barcelona-spissen Cristian Tello.

Real Madrids suksesstrener José Mourinho gjør det klart at klubben foreløpig ikke har mottatt noen bud på angriperen Gonzalo Higuain. Klubber som Juventus, Manchester City og PSG har meldt sin interesse for den argentinske angriperen.

AC Milans visepresident Adriano Galliani insisterer på at klubben nekter å selge både Zlatan Ibrahimovic og Thiago Silva til sommeren. Zlatan er ønsket av Real Madrid, mens Silva jaktes på av Barcelona.

Men Zlatan Ibrahimovic krever at AC Milan styrker troppen med flere stjernespillere dersom han skal bli værende på San Siro. – Jeg skal trøste Zlatan. Han skal få se at vårt prosjekt fortsetter, forsikrer Adriano Galliani, ifølge Aftonbladet.

Agenten til Giuseppe Rossi har røpet at Villarreal-spissen var nære en overgang til Juventus i sommer, men at de nybakte seriemesterne i Serie A trakk seg fra avtalen på grunn av Rossis skadeproblemer den siste tiden.