Det har vært mye stang ut for Andy Carroll og Liverpool denne sesongen. I den siste hjemmekampen 2012/2013 har vi god tro på større hell (Foto: Nick Potts/Pa Photos)
Det har vært mye stang ut for Andy Carroll og Liverpool denne sesongen. I den siste hjemmekampen 2012/2013 har vi god tro på større hell (Foto: Nick Potts/Pa Photos)
tippesaken_header
tippesaken_header

H på Anfield spilles på langoddsen tirsdag

Liverpool vil gjerne avslutte sesongen best mulig

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

21. Liverpool - Chelsea H: 2,40 U: 3,00 B: 2,50

Spillfrist: 20:40

Få gratis kortleser her!

Engelsk Premier League. Liverpool kan være i ferd med å gjøre sin dårligste sesong siden opprykket i 1962. Deres svakeste plasseringer er to åttendeplasser på de 49 foregående sesongene. Siden Premier League startet i 1992/1993 har de totalt 366-184-184. Nå er de nr. 9 med 13-10-13.Vertene hadde 2-0-1 på tre seriekamper før de beste fikk hvile i 0-1-tapet hjemme for Fulham før finalen i FA-cupen mot dagens motstander. Finalen ble som alle vet tapt med 1-2. De er ingen nye fravær i hjemmelaget, og ventelig får en Andy Carroll en spissplass fra start denne. Chelsea har en liten sjanse til å knipe fjerdeplassen, men den er ikke større enn at man får 10 ganger pengene for at de klarer det. Champions League har blitt prioritert, men de har stilt rimelig sterkt i de siste to i serien, hvor de henholdsvis har vunnet 6-1 over Queens Park Rangers 6-1 hjemme og tapt 0-2 for Newcastle samme sted. Gjestene ser igjen ut til å måtte klare seg uten David Luiz and Gary Cahill i forsvar, og det er sannsynlig at manager Roberto di Matteo ikke vil risikere noen av spillernes helse med tanke på den forestående Champions League-finalen mot Bayern München. For Liverpool ligger motivasjonen i å kunne klatre forbi Fulham og Everton og å gi den trofaste hjemmefansen en opptur på tampen av sesongen. Vi vurderer denne til om lag 45-30-25 i prosenter og finner dermed verdi i Norsk Tippings 2,40 for hjemmeseier.

Oddsen er nå endret til 2,10, men siden markedet også synker kraftig er det fortsatt mest aktuelle alternativ på en dag med meget tynt utvalg på langoddsen