filledrama
filledrama

Ekspertene refser Brann: – Et ludder av et straffemerke! Helt sjanseløst!

– Jeg støtter Åge Hareide hundre prosent. Man kan ikke legge ned ny torv på et straffemerke, sier Petter Myhre.

André Danielsen fikk muligheten fra straffemerket da Viking var på besøk i Bergen mandag kveld. Den rutinerte Viking-spilleren kunne med scoring ha sikret tre sårt tiltrengte poeng for rogalendingene. I stedet gikk straffesparket himmelhøyt over mål.

Det endte målløst i vestlandsderbyet, og etter kampen var Åge Hareide, André Danielsen og Valon Berisha svært frustrert over gressmatten på Brann Stadion. Viking-trioen fikk full støtte fra TV 2s ekspertpanel.

Les også: Bare ballen ble sendt til himmels i vestlandsderbyet

– En fille!
Hareide omtalte området rundt straffemerket som en duk. Det mente Aleksander Schau var en mild beskrivelse.

– Det er ikke en duk, det er en fille! Den ser ut til å være funnet på en dynge og deretter blitt kastet på gresset. Det er det mest sjuskete, det er rett og slett et ludder av et straffesparkmerke, sier Aleksander Schau.

Se alle reaksjonene i videovinduet over.

– Du kan ikke holde på sånn. Det å ta ut en flekk og bare legge den over på den måten er helt sjanseløst, sier Schau videre.

Full støtte til Hareide
Petter Myhre var heller ikke imponert.

– Jeg er hundre prosent enig i det Åge Hareide sier. Man kan ikke legge ned ny torv på et straffemerke. Da må man vente til ferien slik at det får grodd. Eller så må man legge det over et mye større område slik at det ikke blir flyttet på når man setter ned én fot der, sier Myhre.