Høie holdt nullen da Elfsborg stormet videre

Kenneth Høie opplever stor suksess i Elfsborg-målet. Mandag vant klubben 1-0 hjemme mot IFK Göteborg og leder Allsvenskan med hele sju poeng.

Kenneth Høie vokter nå buret for Djurgården (Foto: Bendiksby, Terje/Scanpix)

Etter bare åtte runder har det allerede utkrystallisert seg en klar serieleder i Sverige. Lasse Nilssons scoring etter 13 minutter var nok til at Elfsborg tok sin sjette seier på rad og i alt sin sjuende så langt i sesongen.

Høie har gjort sakene sine godt siden overgangen fra Start. Mandag holdt han nullen for tredje gang i Elfsborg-drakten. Også Joachim Jørgensen spilte hele kampen i vertenes forsvar.

Elfsborg er trent av Jörgen Lennartsson. Svensken forlot et kriserammet Stabæk-lag etter bare én sesong i fjor. Nå nyter han suksess i hjemlandet.

Kjetil Wæhler spilte hele kampen for IFK Göteborg. Bortelaget har fått en skuffende sesongstart og er ti poeng bak toppen.

Jørgen Skjelvik spilte samtlige minutter i Kalmar-forsvaret i 1-0-seieren borte mot Örebro. (©NTB)