Amazing (Foto: Stella Pictures)
Amazing (Foto: Stella Pictures)

Amazing Race-blondinene: – Derfor blir vi oppfattet som fjåsete

Blir møtt av fordommer hjemme i Norge.

Bestevenninene Michelle Holm og Cathrine Andersen reiser verden rundt i «The Amazing Race Norge», og med sine positive og glade vesener har de virkelig blitt lagt merke til.

Men som seriens blondiner har de også blitt møtt med enkelte fordommer hjemme i Norge.

«Dumme blondiner»

– Det er det vi hører hele tiden, blondine og blondine. Men jeg tror folk forstår etterhvert at man skal ikke skue hunden på hårene, for å si det sånn, sier Cathrine Andersen.

race (Foto: Stella Pictures)
race (Foto: Stella Pictures)
Michelle Holm mener fordommene kommer av at de viser frem sitt gode humør på TV.

– Jeg tror ikke det er det at vi er «dumme blondiner». Det er mer det at vi har det veldig gøy og ler mye. Vi er på denne turen for at vi skal hygge oss, ikke for at vi skal albue oss frem og være sure, grinete og kranglete. Poenget er at dette skulle være en opplevelse for livet for meg og Cathrine. Da må man ta ting med et smil og ha det gøy, og kanskje de da oppfatter oss som at vi er litt fjåsete, forklarer Michelle.

– Men vi liker å ha det gøy, skyter Cathrine inn.

Les også: Amazing Race-Ivar gifter seg med guttekjæresten

Sjekket menn på nett

Både Cathrine og Michelle er single, og for noen år siden søkte de lykkenSide2s datingsider på internett.

– Jeg flytter til Holmestrand for tre år siden, og der er det ikke akkurat flust med folk man møter på gatene. Humoristiske og kjekke menn - det finnes ikke så mange av dem som er single, har Michelle tidligere forklart til «God kveld Norge».

I et intervju med Side2 fra 2006 forteller Michelle at hun vil prøve ut nettdating for å ikke gå glipp av drømmemannen om han skulle finnes på nett.

– Det er kanskje et alternativ for å se om man kan møte noen andre enn de man vanligvis ville ha møtt i hverdagen sin, sa hun og la spøkefullt til:

– Jeg har ikke hatt så veldig mye hell der da.

– Nei, det har du ikke, kommenterte Cathrine.

Les mer: Derfor sjekket TV 2-blondinene menn på internett