Maria (Foto: Roger Fosaas/Stella Pictures)
Maria (Foto: Roger Fosaas/Stella Pictures)

Paradise-Maria nakenmisbrukt på Facebook

«Alle som donerer over 100 kr "PayEx" får nakenbilder av meg i posten».

Maria Solbakken fra Tromsø er en av deltakerne i årets «Paradise Hotel» på TV3. Mens hverdagen på skandalehotellet er preget av sol og fest, er hverdagen hjemme i Norge langt tøffere.

På Facebook har noen opprettet en falsk profil på Solbakken hvor det tilbys nakenbilder av 20-åringen mot penger, skriver Nordlys.

Nakenblilde mot penger

Maria2 (Foto: Roger Fosaas/Stella Pictures)
Maria2 (Foto: Roger Fosaas/Stella Pictures)
«Paradise»-deltakeren har vært i kontakt med Facebook ved flere anledninger, uten at profilen har blitt fjernet. Hun har også selv vært inne på siden for å advare at den slett ikke er opprettet av henne selv, men har nå blitt blokkert fra å kunne kommentere på den falske profilen.

Søndagen presenterte fansiden et tilbud om at alle som ville kunne overføre 100 kroner i bytte mot et nakenbilde av «Paradise»-deltakeren.

«Alle som donerer over 100 kr "PayEx" får naken bilder av meg i posten. "PayEx" får du kjøpt på 7eleven eller Narvesen.», stod det på siden.

Les også: Se Paradise-Iselins nye musikkvideo

– Ubehagelig

Selv er Tromsø-jenta svært misfornøyd med det som blir skrevet på fansiden.

– Dette er rett og slett ganske så ubehagelig. De som står bak siden har hentet bilder av meg fra min ekte Facebook-side og lagt disse ut på denne falske. De fortsetter å poste både bilder og kommentarer som om det var jeg som gjorde dette. Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal gjøre for å få dette til å ende, sier Solbakken til avisen og legger til at hun ikke har noen anelse om hvem som står bak fansiden.

Les også: Her prøver Paradise-Maria å sjekke opp Camilla