SJOKK 20: Manchester United og Arsenal er enige om en overgang for Robin van Persie.  (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
SJOKK 20: Manchester United og Arsenal er enige om en overgang for Robin van Persie. (Foto: Adam Davy/Pa Photos)

Sjekk mandagens fotballrykter: – Van Persie tilbudt 2,5 mill. kroner i uken i Manchester City

Og Zlatan Ibrahimovic åpner for å forlate AC Milan til sommeren. Sjekk mandagens «ryktebørs» her!

Overgangsvinduet ute i Europa er stengt, men ryktene og spekulasjonene lever likevel videre i beste velgående frem til sesongslutt.

Frem til sommeren vil TV 2 Sporten gi deg et daglig utvalg over de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa.

LES OGSÅ: Så feil tok verdens mest kjente fotballmagasin
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

Premier League:

Den London-baserte avisen Metro hevder at Arsenal-spissen Robin van Persie nå virkelig ser ut til å nærme seg en overgang til Manchester City. Ifølge avisen er Manchester City villig til å tilby Premier Leagues toppscorer en lønn på 2,5 millioner kroner i uken dersom han signerer for klubben i sommer. 28 år gamle van Persie har foreløpig ikke forlenget kontrakten med Arsenal. Nederlenderens kontrakt går ut etter neste sesong.

Everton er i ferd med å sikre seg West Broms forsvarsspiller Jonas Olsson. 29-åringen har gjort det klart at han ikke vil forlenge sin kontrakt med sin nåværende klubb.

Liverpool planlegger et bud på Aston Villa-spissen Darren Bent. Liverpool skal være villig til å betale mellom 150 og 200 millioner kroner for 28-åringen.

Forsvarsspilleren Carlos Cuellar ser ut til å forlate Aston Villa til sommeren. På sin Twitter-konto har 30-åringen tatt farvel med Villa-fansen.

Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson får kamp fra Tottenham om underskriften til Crewes 18 år gamle midtbanetalent Nick Powell.

Ifølge franske medier ser Paris St Germain ut til å snyte Chelsea for underskriften til Napolis argentinske angriper Ezequiel Lavezzi.

Englands tidligere landslagssjef Fabio Capello bekrefter overfor The Times at han ønsker å bli manager for en klubb i Premier League om et interessant tilbud dukker opp. Capello er blant annet blitt koblet til jobben som ny manager i Chelsea.

Roy Hodgson vil vrake Stuart Pearce som assistenttrener for England og heller ansette Ray Lewington som sin assistent på det engelske landslaget, melder Daily Mail.

Tottenham kan ifølge The Daily Telegraph stikke av med underskriftene til både Junior Hoillett fra Blackburn, Ajax-forsvareren Jan Vertonghen og Lille-sensasjonen Eden Hazard i løpet av sommeren.

Newcastle får kamp fra Reading om underskriften til Jacob Butterfield fra Barnsley.

Både Manchester United, Chelsea, Liverpool og Newcastle vurderer et bud på FC Twente-spissen Luuk de Jong, som har gjort det klart at han vil til en Premier League-klubb neste sesong.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Zlatan Ibrahimovic headet inn 2-1 til Milan mot Roma og blir matchvinner. Da kan man juble som dette. (Foto: Luca Bruno/Ap)
Zlatan Ibrahimovic headet inn 2-1 til Milan mot Roma og blir matchvinner. Da kan man juble som dette. (Foto: Luca Bruno/Ap)

Øvrig:

Real Madrids suksessrike manager José Mourinho vil ikke vende tilbake til London for å bli ny trener i Chelsea. Ifølge spanske medier har Mourinho takket nei til et tilbud fra sin gamle klubb Chelsea om å bli ny manager på Stamford Bridge.

Zlatan Ibrahimovic bekrefter at han vurderer å forlate AC Milan etter at klubben søndag gikk glipp av seriegullet i Serie A. – Vi får se hva som skjer etter vår siste kamp for sesongen neste søndag, sa Zlatan på spørsmål om sin fremtid etter 2-4-tapet mot byrival Inter. Svensken har de siste ukene blitt koblet til Real Madrid.

Evertons backstjerne Leighton Baines står på ønskelisten til Mesterliga-finalist Bayern München.

Paris Saint-Germains playmaker Javier Pastore har røpet av Real Madrid-spissen Gonzalo Higuain ringte til ham for å forhøre seg om forholdene i den franske storklubben og om hvordan det er å bo i den franske hovedstaden Paris.

Robinho avviser at han ønsker å forlate AC Milan til fordel for en retur til hjemlandet Brasil og spill for Santos neste sesong.

Malaga har tatt kontakt med Barcelona for å spikre en overgang for midtbanespilleren Seydou Keita i sommer.