Zola
Zola

Zola om tittelkampen: – City fortjener å vinne

Chelsea-helten tror ikke Manchester City kaster vekk ledelsen de har på Manchester United i siste serierunde.

Manchester City har skaffet seg et enormt bra utgangspunkt foran siste serierunde etter at de slo Newcastle på bortebane søndag.

City har like mange poeng som byrival United, men de røde har åtte mål å ta igjen for å komme à jour.Mener City fortjener pokalen
Gianfranco Zola har vært TV 2 Premier Leagues studiogjest denne helgen, og Chelsea-legenden mener at City fortjener gullet etter søndagens sterke resultat mot et Newcastle som kjemper om en plass i Mesterligaen.

– De vant kampen under vanskelige omstendigheter, og det viser nok at de fortjener å vinne ligaen, for de har trolig vært det mest stabile laget. De har hatt sine problemer i løpet av sesongen, men de har slått hardere tilbake på de riktige tidspunktene, sier Zola til TV 2 Sporten.

– Det skal veldig mye til
Den tidligere ballvirtuosen tror ikke at Roberto Mancinis mannskap kommer til å snuble hjemme mot QPR i sesongavslutningen.

– Jeg tror det skal veldig mye til for at det skal skje. De kan se mållinjen nå, og jeg tror ikke de vil kaste vekk dette. Men dette er en sesong som har vist oss at det ikke er noe som er sikkert, så alt kan skje, forteller den lille magikeren fra Sardinia.

Se hele intervjuet med Gianfranco Zola i videovinduet øverst

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk