Glimt til andreplass etter Braaten-hat trick

Mens serieleder Ranheim rotet bort tomålsledelse i Sarpsborg. Se alle målene fra den femte runden i Adeccoligaen her!

Vegard Braaten

Morten Giæver (straffe) og Nicolay Solberg reduserte og utlignet for sjetteplasserte Sarpsborg. Laget er bare tre poeng bak serieleder Ranheim, som ennå ikke har tapt i år. Det har heller ikke Start på tredjeplass.

Søndag vant Start 3-1 hjemme over Strømmen. Ernest Asante (straffe), Jesper Mathisen og Matthias Vilhjamsson scoret for hjemmelaget, mens Armin Sistek reduserte for Strømmen.

Hat trick for Glimt
Bodø/Glimt er i dytten og tok seg opp til andreplass på tabellen med sterke 3-0 borte over Ullensaker/Kisa. Et rekordstort antall av i alt 1622 tilskuere så at Vegard B. Braaten scoret alle målene for de gule fra nord.

HamKam slo Notodden 1-0 etter scoring av Christer Jensen ti minutter før full tid. Tijan Jaiteh nettet da Sandefjord vant 1-0 hjemme over Kongsvinger. Tromsdalen vant 2-0 på eget gress over Mjøndalen etter mål av Jonas Johansen (straffe) og Reidar Waage

Avlyst i Ulsteinvik
Bryne og Alta delte poengene etter 1-1 på Jæren. Kris Bright scoret for Bryne 15 minutter før slutt, men drøyt ti minutter senere utlignet Svein-Ove Thomassen for Alta.

Kampen mellom Hødd og Bærum i Ulsteinvik ble avlyst på grunn av kraftig snøvær og slaps på banen. Bunnlaget Bærum har dermed fått avlyst to av sine fem første kamper, og laget har bare spilt tre seriekamper så langt i sesongen. (©NTB)

Bryne-Alta 1-1
TV 2 Play: Se høydepunktene her

HamKam-Notodden 1-0

Sandefjord-Kongsvinger 1-0

Sarpsborg08-Ranheim 2-2

Start-Strømmen 3-1

Tromsdalen-Mjøndalen 2-0

Ull/Kisa-Bodø/Glimt 0-3