Clint Dempsey scorer for Fulham mot Sunderland (Foto: Daniel Hambury/Pa Photos)
Clint Dempsey scorer for Fulham mot Sunderland (Foto: Daniel Hambury/Pa Photos)

Nyt denne Dempsey-suseren som sikret Fulham en plass på øvre halvdel

Amerikaneren scoret igjen for Martin Jols mannskap. Fulham og John Arne Riise seiret 2-1 over Sunderland.

Fulham-Sunderland 2-1
Fulham og Martin Jol har hatt en blandet sesong, men en mann har virkelig fått skinne på Craven Cottage denne sesongen. Amerikanske Clint Dempsey har nemlig scoret 17 mål for London-laget, og mot Sunderland søndag var han frempå igjen.

Frisparket som sendte hjemmelaget foran 1-0 var strålende, og selv om Phil Bardsley og Moussa Dembélé også bidro med hver sin suser er det Dempsey alle snakker om på pubene rundt Craven Cottage etter denne kampen.

Tre poeng på Craven Cottage sikret også Fulham en plass på øverste halvdel av tabellen, ettersom de hvite nå har sju poengs forsprang ned til søndagens motstander som befinner seg på 11.plass.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Kun tolv minutter var spilt da amerikanske Dempsey vartet opp med frisparkkunst selv David Beckham ville vært stolt av. Avslutningen gikk over muren og i Simon Mignolets venstre hjørne, og selv om belgieren var etter ballen måtte han konstatere at baklengsmål var faktum.

Clint Dempsey scorer for Fulham mot Sunderland (Foto: Daniel Hambury/Pa Photos)
Clint Dempsey scorer for Fulham mot Sunderland (Foto: Daniel Hambury/Pa Photos)

Rundt ti minutter før pause kom kampens to siste scoringer, da Sunderland først utlignet takket være et knallhardt langskudd fra Phil Bardsley, før Fulham svarte umiddelbart.

Moussa Dembélé var ikke interessert i at laget hans ikke skulle lede og tok ansvar rett fra avspark. Belgierens kraft, teknikk og avslutningsegenskaper har gjort ham til en stor favoritt på Craven Cottage denne sesongen, og scoringen i det 36.minutt gjorde nok ikke annet enn å forsterke hans stjerne. Skuddet fra rundt 25 meter gikk riktignok via en Sunderland-forsvarer på sin vei mot krysset, men var uansett en strålende scoring av Fulham-angriperen.

Med tre poeng her fester Fulham grepet om 8.plassen. Kun ett poeng skiller opp til Everton på 7.plass, noe som vil være en tangering av Fulhams beste Premier League-posisjon noensinne.

Er Dempsey god nok for en større klubb? Kan Fulham beholde sin amerikanske stjerne? Ta diskusjonen i kommentarfeltet under!