Vålerenga holdt unna mot Fredrikstads stormløp

Vålerenga var nære ved å rote bort 3-0-ledelse på Ullevaal.

SLUTTER ALDRI Å SCORE: Morten Berre scoret sesongens første mål i 3 2 seieren over Fredrikstad. Nå har veteranen scoret i 17 strake sesongen i Tippeligaen. (Foto: Aas, Erlend/NTB scanpix)
PANGSTART: Vålerenga spillerne jubler for Marcus Pedersens tidlige scoring mot Fredrikstad. (Foto: Aas, Erlend/NTB scanpix)

Vålerenga-Fredrikstad 3-2 Ullevaal (TV 2 Sporten): Vålerenga gikk lynhurtig ut av startblokkene og da stadionuret på Ullevaal viste 13 minutter hadde vertene allerede puttet tre baller i Fredrikstads nett. Men Østfoldingene reiste seg i andre omgang, men Tarik Elyounoussis to mål var ikk