John Carew (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/SCANPIX)
John Carew (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/SCANPIX)

Åpen John Carew frir til Drillo: - Jeg vil spille VM for Norge i 2014

Vil planlegge klubbytte med landslagssjefen i sommer

Fra tribuneplass i opprykksjagende West Ham har John Carew (32) god tid til å tenke på fremtiden om dagen. For det er ikke trøbbel med franske skattemyndigheter som opptar mesteparten av tiden.

Les også: John Carew i trøbbel med franske skattemyndigheter: – Dette er selvsagt ubehagelig

Overfor tv2.no innrømmer Norges største landslagsprofil de siste årene at han er inne på tanken om å sette endelig punktum for en fantastisk karriere.

Men til alle som tror Lørenskog-mannen føler seg ferdig som fotballspiller: Carew har bestemt seg for å fortsette. Hvis Drillo ønsker det.

- Skal du legge opp, John Carew?

- Jeg har vært veldig i stuss, men jeg føler at jeg har noe ugjort på landslaget. Jeg mener at jeg har en stor opplevelse igjen der som jeg ennå ikke har tatt ut, sier Carew til tv2.no.

Date med Drillo
Derfor skal 32-åringen rådslå med landslagssjef Egil Olsen i sommer. Der står fremtiden på plakaten.

Nærmere bestemt hvordan den da 34 år gamle spissen skal bli best mulig skikket til å hjelpe Drillo til suksess i det han håper er et norsk VM i Brasil om to år.

- Jeg vil spille VM i Brasil i 2014 for Norge. Da må jeg først finne den rette klubben som gjør dette mulig for meg. Klubben som får det beste ut av meg, sier er åpen Carew.

Lover full satsning
I samråd med Drillo håper han å legge planen som skal gi ham den optimale fysiske formen tilbake, og dermed innfri de strenge kravene som stilles til spill for Norge. For Carew er klar på at han kommer til å lytte til hva sjefen har å si.

- Jeg føler at jeg har bevist alt jeg kan på klubbnivå. Nå handler det om å få tilbake tenningen. Jeg er her hvis de vil ha glede av mine tjenester. Jeg skal være en ressurs, og jeg skal være i form, lover Carew.

- Hvis Drillo er enig med meg i det, vil jeg i samråd med ham finne den rette klubben, sier Carew.