LETTER PÅ SLØRET: Lady Gaga avslører hemmeligheter om sex og kjærlighet.
LETTER PÅ SLØRET: Lady Gaga avslører hemmeligheter om sex og kjærlighet.

Lady Gaga liker å bli dominert i senga

Superstjernen letter på sløret om kjærligheten.

Superstjernen Lady Gaga (26) sjokkerer stadig med spinnville antrekk og drøye sceneopptredener.

Selv om hun er sjefen på scenen, avslører hun nå at hun liker at mannen dominerer når det kommer til sengeaktivitet.

Måtte lære seg å like sex

Les også: – Lady Gaga hatet sex

Lady Gaga splittet opp med kjæresten Taylor Kinney før hun dro ut på verdensturnè med sitt nyeste album Born This Way, og avslører at det er først i de seneste årene at hun lærte seg å like sex.

– På soverommet liker jeg å bli fortalt hva jeg skal gjøre, forteller hun til The Sun.

– Alle tror at jeg er en sexavhengig, gal popstjerne - noe jeg også er, men jeg startet ikke å like sex før jeg var ganske gammel.

Leter etter kjærligheten

Gaga er fortsatt på utkikk etter den store kjærligheten, men innrømmer at hun har blitt følelsesmessig skremt fra tidligere forhold.

– Jeg datet noen eldre menn. Men når jeg ble eldre og mer moden ble karrieren min viktigere for meg enn noe annet. Jeg brøt kontakten med de menneskene som bare var destruktive, og kom i veien for musikken. Kjærligheten er fortsatt det mest skremmende jeg vet om, sier Gaga til avisen.

Les også: Lady Gaga: – Trekantsex er moro

– Jeg leter fortsatt etter kjærligheten. Jeg vet den følelsen - den følelsen av det umulige. Men med musikken min har jeg aldri den følelsen. Der er jeg ikke avhendig av noen andre enn meg selv. Samtidig er det den mest fantastiske følelsen om du elsker noen, og ønsker å dele livet ditt med den personen, sier Gaga åpent.