Sondre og Hanne (Foto: Thomas Reisæter)
Sondre og Hanne (Foto: Thomas Reisæter)

«The Voice»-mentorene om utstemmingen: – Det smerter

Måtte sende hjem fire nye deltakere i kveld.

– Dette er det mest utfordrende jeg har gjort.

Det sier artist og låtskriver Hanne Sørvaag om sin rolle som mentor i «The Voice» når voicereporter Maria Bodøgaard tar en prat med henne i nettsendingen på tv2.no.

– For meg så smerter det veldig. Jeg skulle så gjerne hatt disse to med neste uke. Jeg har sagt til de at de må være takknemlige for det de har vært med på, fortsetter hun.

Får jobbe videre med Hanne

I kveld måtte Sørvaag sende hjem to av sine egne deltakere, nemlig Ole Aleksander Mæland og Frid Nordheim. Selv om de to talentene er ute av konkurransen, har ikke mentoren tenkt å gi slipp på dem.

– Hvis de vil ha min hjelp, så får de det, sier hun.

Les om reaksjonene til deltakerne her!

– De er nydelige vokalister

Eli van der Eynden og Inge Andreas Jacobsen var de to deltakerne som røk ut fra Sondre Lerches lag.

– Det er pluss og minus med å være med på en slik konkurranse. Og minuset er jo å sende noen hjem, sier Lerche i videoen du kan se lenger nede i artikkelen.

Han tror ikke dette er siste gang vi ser de utstemte deltakerne.

– Disse to er kommet langt på vei som låtskrivere. I tillegg til å være nydelige vokalister, så skriver de. Det er en kraft å kunne skrive seg til den karrieren man vil ha. Det er ikke så lett, men det er en makt å ha.

Se og diskuter alle «The Voice»-opptredener så langt her!

– De kan ringe meg når de vil

I likhet med sin mentorkollega Hanne har Sondre heller ingen planer om å la de to utstemte gå i glemmeboken.

– De kan ringe meg når de vil. Jeg er best på mail. Men spesielt siden de skriver låter så vil jeg følge utviklingen deres kreativ videre, og se hva som skjer.

Videre i konkurransen i kveld var Suzana Costa Johansen, Hege Øversveen og Elisabeth Kristensen fra Hannes lag. På lag Sondre gikk Alexander Walmann Åsgården, Ida Hanevold og Hans Petter Hammersmark.

Se tv2.no-intervjuene med deltakere og mentorer her:

613324