Aleksander og Maria
Aleksander og Maria

The Voice-Aleksander får frierbrev: – Jeg blir veldig smigret

Maria konfronterer Aleksander om kjærligheten. Se video!

Aleksander Walmann Åsgården har sunget seg inn i mange pikehjerter med sin blind audition og duell, i kveld inntrer han scenen igjen i direktesendingene av «The Voice».

Interessen har vært stor rundt 26-åringen, og selv om han er singel er han klar i sin tale både hva opptar hans tid og oppmerksomhet.

– Nå er det bare musikken, konstaterer Aleksander som ønsker å legge all fokus i sin «The Voice»-deltagelse.

Likevel blir han noe fnisete og hemmelighetsfull når voicereporter Maria Bodøgaard konfronterer han med innholdet i fanbrevene han får.

– Det har vært et par frierier. Det er helt sjukt, men jeg blir veldig smigret også, smiler Aleksander lurt.

– Det er veldig surrealistisk

Selv om Porsgrunn-gutten har fått flere fansider på sosiale medier, mottatt brev og kjærlighetserklæringer, så har han ikke vent seg til populariteten helt ennå.

– For meg så er det veldig surrealistisk. Jeg hadde aldri trodd at jeg på Oslo S skulle ta bilder med alt fra 17-åringen til 55-åringer, sier Aleksander som tross all pågang ikke har anskaffet seg hemmelig nummer:

– Nei, jeg har ikke det. Men jeg har fjernet nummeret fra opplysningssider.

Se video øverst i artikkelen!

Se også: Aleksander og Marius synger duett i Red Room

– Føler jeg er litt «outsider»

Aleksander vil i kveld vise en litt annen side av seg selv med låten «Outsiders» fra NeedToBreathe.

– Sangen betyr veldig mye for meg, og jeg føler at jeg er litt «outsider» her. Jeg sang jo første gang offentlig i fjor, og plutselig er jeg på lag med så sykt mange bra musikere som har holdt på i mange år, sier Aleksander som forteller at han allerede har hatt en bratt læringskurve i «The Voice», men at han fortsatt føler at han har mye å lære både av sin mentor Sondre Lerche og de andre deltakerne.

Følg Aleksander og de andre deltakerne i «The Voice» på TV 2 i kveld kl. 20.00.