villatrio
villatrio

Tre Villa-spillere i slagsmål før «årets viktigste kamp»

Kun dager før den viktige kampen mot Tottenham havnet tre Aston Villa-spillere i trøbbel.

Det var natt til tirsdag, etter klubbens årlige prisutdeling, at Chris Herd, James Collins og Fabian Delph havnet i trøbbel utenfor nattklubben Gatecrasher i Birmingham.

En video som lokalavisen Birmingham Mail har fått tak i viser alle tre spillerne i håndgemeng med nattklubbens dørvakter. Avisen skriver at opptrinnet fant sted rundt kl. 02.45, kun timer at prisutdelingen var ferdig.

Sier unnskyld
Aston Villa har offentliggjort følgende uttalelse om saken:

– Klubben har tatt seg av dette internt og spillerne har fått sin straff. Bøtene har blitt delt mellom to veldedighetsorganisasjoner klubben promoterer før kampen mot Spurs på søndag - Cure Leukaemia og Anthony Nolan.

I etterkant av opptrinnet har også hver enkelt av de involverte spillerne sagt unnskyld til klubb og supportere for sin oppførsel.

– Jeg er lei meg for det som skjedde og tar ansvar for mine handlinger. Det viser meg ikke fra en god side og er skjemmende for klubben, sier Collins.

Håpløs sesong
Nyheten var ikke akkurat den Villa-sjef Alex McLeish trengte kun dager før møtet med Tottenham hjemme på Villa Park - noe som beskrives som årets viktigste kamp for Birmingham-klubben. Med seier vil Aston Villa være så godt som sikret ny Premier League-kontrakt, men tap kan bety en skikkelig dramatisk sesongavslutning mot Norwich i siste runde.

2011/12 har allerede vært en krisesesong for Aston Villa. Klubbens supportere var sterkt kritiske til ansettelsen av tidligere Birmingham-manager McLeish og resultatene har ikke gjort mye for å bedre på inntrykket.

Målet var å se oppover på tabellen etter 9. plassen i 2011, men i stedet har man de siste ukene måtte kjempe med nebb og klør for å unngå nedrykk.