ali (Foto: Roger Fosaas , © la)
ali (Foto: Roger Fosaas , © la)

– Dukker det opp noen damer sier jeg ikke nei takk

Nysingle Zahid Ali reiser landet rundt i nytt TV-program.

I Zahid Alis nye TV-program skal han reise landet rundt for å utforske landet og følge menneskene for å finne et fint sted der han kanskje kan slå seg til ro.

Innspillingen starter neste uke og vil vare i to måneder. På denne tiden skal Zahid reise fra Nord til Sør for å finne seg en dame.

Les også:Zahid Ali blir ordfører

Hemmelig

– Jeg vet ikke så mye. Produksjonsselskapet har oversikten, men de holder endel hemmelig. Jeg visste ikke at jeg skulle være ordfører før TV 2 ringte meg og fortalte det. Veldig overraskende, Sier Ali til «God kveld Norge».

Videre forteller han programmet blir unikt i den forstand at de følger menneskene tett på og ser hva som skjer, han skal ikke isolere seg, som han vanligvis gjør under show.

– Vi skal finne et sted å bo. Finner vi noen bra damer der også, da flytter vi dit, sier Ali.

Les også: Brudd for Zahid Ali og kjæresten

Tilfredsstille kravene

Og det er dette serien handler om. Zahid Ali skal ut og finne et sted som tilfredsstiler de kravene, og så bor de der. Men det å finne seg en dame er ikke hovedmotivasjonen, for Ali har ikke blitt lei av å være singel enda.

– Jeg er ikke lei av å være singel, det er deilig å være fri. Jeg skal reise rundt og se Norge, men dukker det opp noen damer, sier jeg ikke nei takk, smiler han.