Arsène Wenger var inspirasjon til en ny dans på tribunen i Stoke, og «The Wenger» er en dans det skal være mulig å lære seg for fotballfans.  (Foto: TV 2)
Arsène Wenger var inspirasjon til en ny dans på tribunen i Stoke, og «The Wenger» er en dans det skal være mulig å lære seg for fotballfans. (Foto: TV 2)

Se nytt FC Football: Her danser alle «The Wenger»

Stoke-fansen lager en ny dans til ære for Arséne Wenger, Lars Bohinen snakker om gamletrener Roy Hodgson og Nemanja Vidic skaller i en jernstang.

Lars Bohinen kommer på besøk og snakker blant annet om sin tidligere sjef Roy Hodgson, hvorfor han hadde klengenavnet «Waxman«» og hele familier som tyr til «wanker»-tegnet.

Luis Suarez’ vakre scoring mot Norwich førte til at en herremann hoppet ut fra tribunen og koste med uruguyaneren. Det så ut som et koselig møte, men et klipp fra YouTube viser at tilskuerens tur ute på banen ikke var så familievennlig likevel.

Arsène Wenger var inspirasjon til en ny dans på tribunen i Stoke, og «The Wenger» er en dans det skal være mulig å lære seg for fotballfans.

I løpet av uka har vi sett scener i Manchester en uke som viste hvorfor det kan være hyggelig å heie på lag som ikke er så vant til å vinne storkamper, og hvor lykkelige man kan bli når det først skjer.

Det har også vært uka for store kontraster blant barnevenner (unge, menneskelige maskoter). Queen’s Park Rangers stilte med en barnevenn som var høyere enn både Joey Barton og linjemannen, mens Wigan stilte med en som måtte bæres.

I tillegg byr vi på voksne herremenn på White Hart Lane, som ikke klarer å holde fingrene unna Morten Gamst Pedersens rompe, og en serbisk midstopper, som klarer å skalle i en jernstang mens han ser en viktig fotballkamp.