Dure
Dure

Sesongen kan være over for Fredrikstads Kevin Duré

MR-undersøkelsen viste delvis avrevet korsbånd.

Fredrikstads lovende midtstopper Kevin Duré ble fraktet ut av banen på båre i oppgjøret mot Sandnes Ulf forrige helg. Duré fikk en stygg vridning i kneet i duell med Tommy Høiland.

Nå viser MR-undersøkelsen at Durés korsbånd er delvis avrevet. I verste fall betyr det at sesongen er over for u-landslagsspilleren.

- De hadde sett at det var et problem med korsbåndet da de scannet bildene. Korsbåndet var delvis røket, forteller Duré til tv2.no.

Se den uheldige episoden i videovinduet øverst

LES: Se Høiland-showet som pulveriserte Plankebyen

Dersom Duré må operere kneet, ryker hele sesongen for mannen som scoret sitt første Tippeliga-mål mot Odd for knapt to uker siden.

- Det fortalte at det kunne være to ting: Enten var det bare en liten rift. Da slipper jeg å operere. Da kan jeg trene kneet sakte, men sikkert opp. Hvis jeg må operere går jeg glipp av hele sesongen, sier en betuttet Duré.

- Vi må dessverre belage oss på at Kevin trolig er ute for resten av sesongen, sier FFKs sportssjef Joacim Jonsson til Fredriksstad Blad.

Det er i så fall svært dårlig nytt for Fredrikstad. Fra før er Hans Erik Ramberg, Thomas Holm og Jørgen Horn på listen over langtidsskadde.