beckhams (Foto: Stella Pictures)
beckhams (Foto: Stella Pictures)

Beckhams klinte til på direkten

Viste kjærligheten foran 20.000 tilskuere.

David og Victoria Beckham har vært gift siden 1999 og har fire barn sammen. Kjærligheten mellom de to britene er det tydeligvis ingenting i veien med, noe de også beviste foran 20.000 tilskuere i Los Angeles.

Klinte til

becks (Foto: Stella Pictures)
becks (Foto: Stella Pictures)
Paret klarte ikke å holde fingrene fra hverandre under en basketballkamp forleden og kysset ved flere anledninger. Dette fikk også storskjermenes produsenter med seg, og fanget like gjerne bildet av paret i arenaens «kyssekamera».

Etter ruvende applaus fra de over 20.000 tilskuerne var det tydelig at Victoria ble en smule flau. Med begge hendene foran munnen gikk det opp for henne hva som nettopp hadde skjedd.

Stemningen mellom de to var svært kjærlig, og spesielt Victoria ga ektemannen svært mye oppmerksomhet.

Les også: Victoria Beckham: – Jeg har aldri følt meg så dum

Glemte sønnen hjemme

Selv om kjærlighetslivet går på skinner for Victoria, er det ikke alltid like lett å holde styr på fire barn. Nylig avslørte stjernen i et intervju at hun glemte sønnen igjen hjemme.

– Jeg løp inn i Range Roveren, satte barnesetet på plass og plasserte sønnen min Harper i det. Satt på Ipod'n, og jeg kjørte avsted. Plutselig oppdaget jeg at setet bak meg var tomt, jeg følte meg som en idiot, sier Victoria Beckham til Vanity Fair.

Victoria Beckham måtte bråsnu, og fant sønnen Brooklyn alene hjemme på kjøkkenet. Dermed var det rett på skolen for den 13 år gamle gutten, som trodde han skulle få en ekstra fridag.

Les også: Dette bildet fikk sjefene hennes til å rase