appillustrasjon
appillustrasjon

Torsdag kveld fra Nydalen lanserer egen app!

Og nå kan du laste den ned gratis fra App Store.

Endelig er den her, Torsdag kveld fra Nydalen-appen som gjør at du kan ha med deg Norges morsomste TV-program i lomma - hele tiden.

Appen - som er helt gratis - gir deg muligheten til å se alle Torsdag kveld-sketsjene etter hvert som de publiseres. Den har også en seksjon med lyder, kommentarer og musikksnutter fra programmene. Disse kan brukes som for eksempel ringetoner eller alarmlyder. I tillegg finner du en seksjon med kjente sitater fra flere av de mest populære karakterene gjennom de siste sesongene.

Foreløpig er appen bare tilgjengelig for iPhone via App Store, men vi ser på eventuelle løsninger for å også få den tilpasset android-mobiler.

Hundrevis av app-forslag

Hele appen kom til gjennom et samarbeid med våre snille onkler - og tanter - i djuice. Sammen med dem avholdt vi for noen måneder siden en konkurranse der vi ba om forslag til hva en Torsdag kveld-app burde inneholde.

I løpet av fire uker fikk vi inn hundrevis av gode, gjennomarbeidede forslag, og djuice delte ut Samsung-mobiler til de beste forslagene hver eneste uke.

Så gikk vi alle i tenkeboksen for å finne frem til det app-forslaget vi syntes var aller best innenfor de gitte økonomiske rammene.

Vinneren får møte gjengen

Etter dager med intens gjennomgang av forslag, tautrekking og diskusjon ble vi til slutt enige om at Chrisander Lynghaug fra Drammen hadde sendt oss det forslaget vi likte aller best. Han er dermed hovedvinner i konkurransen og får i tillegg til en Samsung Galaxy S2 ett års gratis mobilbruk fra djuice.

I tillegg får han komme til Nydalen og møte gjengen og overvære innspillingen av sesongens siste program senere i mai.

Vi takker alle som sendt inn bidrag til konkurransen og håper appen faller i smak.

Du kan laste ned Torsdag kveld fra Nydalens app fra Apples App Store. Husk også å følge med på oppdateringene som kommer. Nye lyder og klipp blir lagt til fortløpende.

613073

Husk å melde deg på Torsdag kveld fra Nydalen på Facebook. Klikk her!

Få med deg alt vesentlig fra Nårje. Klikk her!

Vil du ha den beste humoren fra nettet? Klikk her og få daglige smil!