nyheter toppbilde (Foto: Produsentene)
nyheter toppbilde (Foto: Produsentene)

Nå er det tusenvis av nye varer i butikkene

Sjekk ut de mest spennende nyhetene.

Denne uken lanseres det mange nye varer i matbutikkene. Vi har spurt butikkene og produsentene om deres nyheter.

Hos NorgesGruppen-butikkene, som blant annet omfatter Spar, Joker, Kiwi og Meny, dukker det opp mange nye varer, blant annet 150 produkter i serien Folkets Sommerfavoritter.

I tillegg tar NorgesGruppen også inn nytt bacon fra Gilde, XL bacon, Bugg i 5-pakning fra Galleberg og popcorn dekket med sjokolade fra Freia.

Les også: Legger du brødet rett i handleposen? Ikke gjør det

Kaffekapsler som passer Nespresso

Lise Mette Kjellberg, kommunikasjonsrådgiver i ICA Norges AS, trekker fram sjokoladepopcornet fra Freia som en av årets mest spennende nyheter. Hun nevner også kaldrørte rømmesauser fra Toro, kaffekapsler fra The Ethical Coffee Company, som passer til Nespresso-maskiner, og fersk fisk på Rimi.

– Dessuten får butikkene fortløpende inn sommersortimentet, som består av rundt 300 varer, som for eksempel ulike kjøtttyper, marinader, grilltilbehør og solkrem, sier Kjellberg.

Les også: Dette ble lansert forrige gang

Saken fortsetter under bildekarusellen.

Grillmat og solkrem

Coop har også mye nytt i hyllene.

– Til vårt helårssortiment kommer vi nå 1. mai med 45 nye produkter under våre egne merker: Coop, Coop Änglamark og Coop Smak forskjellen, sier Kristin Paus, pressesjef i Coop.

I tillegg får Coop inn en del nye sesongprodukter, blant annet kjøtt, grilltilbehør og solkrem.

Av konkurransehensyn ønsker ikke Rema 1000 å opplyse om sine nyheter.

Les også: Det er disse varene folk lengter etter

Saken fortsetter under bildet.

nyheter-melkeyoghurtgreier (Foto: Produsentene)
nyheter-melkeyoghurtgreier (Foto: Produsentene)

Ny salat med kylling

Fra Mills kommer det flere nyheter, mange av dem majonesbaserte. «Lag Din Egen» består av tre produkter, naturell, crème fraiche og tzatziki. Man tilsetter råvarer og følger oppskriften, slik at man kan lage produktet mer som man selv vil ha det.

Mills lanserer også lansert en ny salat med kylling, løk, mais og pepper, en leverpostei med grillkylling, og ferdige sauser til oppvarming: Bearnaise- , Sopp- og Hollandaisesaus.

Fra TORO dukker det opp flere nye rømmesauser, for eksempel med mango- og chilismak. TORO lanserer også Velbekomme lavkarbo i to varianter: Provence Kylling og spansk chorizo. For søtmunnene har TORO lansert moussekake og Lierne sjokosnacks.

Les også: Disse varene har forsvunnet fra butikkhyllene

Saken fortsetter under bildet.

nyheter-forskjellige (Foto: Produsentene)
nyheter-forskjellige (Foto: Produsentene)

Ferdige kyllinglår med BBQ

Fra Nortura og Gilde lanseres det blant annet XL Bacon, svinekjøttdeig med 15 prosent fett, surret bogstek og indrefilet av kylling.

Fjordland kommer også med flere nyheter denne våren, og har fokus på «sunn, lett og norsk». Blant disse nyhetene er Safari-yoghurt uten E-stoffer, i mindre størrelse.

I tillegg lanserer de grillet kyllinglår i BBQ-saus, festklar rømmegrøt, Bremykt i familiepakning og Brelett med nøkkelhull.

Fra Kavli dukker det opp chorizo- og parmesanost og pepperskinke, begge i beger.

Les også: Soho kommer tilbake – ti år etter

Vann med mango og guava

Coca-Cola opplever at salget av energidrikker bare øker, derfor lanserer de Urge Intense Inferno og Burn Blue refresh. I tillegg lanserer Coca-Cola Bonaqua med mango og guava, uten kullsyre.

Ringnes har også mange fuktige nyheter 1. mai, blant annet Somersby Blackberry, Imsdal markjordbær, Farris Bris Bringebær & Granateple og Battery som sekspakning.

Saken fortsetter under bildet.

nyheter-drikke (Foto: Produsentene)
nyheter-drikke (Foto: Produsentene)

Philadelphia med melkesjokolade

Fra Kraft Foods er en av de største nyhetene Philadelphia-ost med melkesjokolade.

– Philadelphia jobber hele tiden med nye smaker, og søtt er et segment som vokser, vi ser også at konsumentene ønsker nye smaker innenfor dette segmentet og derfor er nye smaker viktig og et stort fokusområde for oss. Kraft Foods er ledende innen både ost og sjokolade, vi jobber hele tiden med innovasjon og det å kunne kombinere to av våre sterkeste merkevarer fyller et tomrom i kjøledisken, sier Kristian Hvilen, kommunikasjonssjef i Kraft Foods Norden.

Kraft Foods lanserer også en ny vri på Freia Premium, fransk nougat, som erstatter samme sjokolade med mørk sjokolade og mandel. I tillegg kommer det to nye Stimorol-tyggegummier – fresh sweet mint og fresh eucalyptus.

Saken fortsetter under bildet.philadelphia (Foto: Kraft Foods)
philadelphia (Foto: Kraft Foods)

Les også: Disse varene har forsvunnet fra butikkene

Pin-Up og Sandwich med jordbæriskrem

Fra Diplom-IS er det flere kalde nyheter, blant annet Pin-Up og Lollipop i 15-pakning med en ny smak, og Pin-Up Partymix med en ny tvist, vaniljeisen er byttet ut med jordbæris. Lollipopen får også en ny vri, med lime og sitron.

Også Sandwich kommer i en ny versjon, med mørkere sjokoladekjeks og jordbæriskrem med jordbærsyltetøy.

Les også: Nå har Pepsi Raw «floppet»

Klassiker gjør comeback

Fra Brynild Gruppen og Den Lille Nøttefabrikken kommer det en ny nøttepose med honningnøtter, karamelliserte mandler og salte peanøtter og mandler. To mindre nøtteposer blir også lansert, blant annet med sjokolade, og nøtter saltet med havsalt.

En gammel klassiker gjør dessuten gjesteopptreden i butikkhyllene, Brynild Gruppens Stupedame-pastiller er tilbake.

Nidar lanserer enda et Smash!-produkt, biter med fugde-karamell, i tillegg til IFA eukalyptus lakris og Laban Grillkokker. Sistnevnte kan grilles, og er tykke kokker i skum med vaniljesmak.

Se også: Flaskevannet stinket bensin

Saken fortsetter under bildet.

nyheter-godteri2 (Foto: Produsentene)
nyheter-godteri2 (Foto: Produsentene)

Melk med browniesmak

Fra TINE har allerede noen av nyhetene dukket opp i butikkhyllene, for eksempel iste med kullsyre. I drikkekategorien lanserer de også Noisy, som er en drikk med juice og kullsyrevann.

Cultura-melken kommer i en ny versjon, «Kveldsro», som er rettet mot behovet for avslapping og kos om kvelden. Verdt å nevne er også Litago Brownie, Sprett fruktkesam og Go’Morgen Sesong med kokossmak.

Fra Q-Meierene kommer det en ny serie kalt Q Snjo, som er kvarg med bær som røres inn. I tillegg lanserer de SKYR med sitronsmak.

Trenger du vår hjelp? Send en mail til hjelperdeg@tv2.no

Følg oss på Facebook og Twitter