car
car

Carola ga datteren (3) løshår

– Dette er et overgrep mot et nyadoptert barn.

Den 9. april i år dro Carola til Sør-Afrika for å hente adoptivdatteren sin, Zoe, og nylig viste hun henne fram på bloggen.

Nå raser imidlertid leserne etter at Carola la ut et innlegg på bloggen sin hvor den lille treåringen får hair extensions.

Les også:Her viser Carola fram datteren for første gang

Oppmerksomhetssyk

«Nå har Carola havnet i skyggen av andre artister igjen, og da må hun finne på noe for å få oppmerksomheten igjen! Stakkars henne, hun har tydeligvis et veldig stort behov for å være midtpunktet. Jeg synes synd på hennes «trofé» som skal vokse opp med en mamma som gang på gang stikker seg ut med negative hendelser. Et barn behøver kjærlighet og omsorg, ikke bli utsatt for offentligheten på det måten Carola gjør» skriver en.

Les også:Carola vil kalle opp datteren etter prinsesse Estelle

Sint

Psykologen Eva Rusz sier til Aftonbladet at hun ikke husker sist hun var så sint.

– Det kan ikke være riktig at en mamma som nettopp har adoptert en treåring skal «gjøre om» på datteren. Dette er et overgrep mot et nyadoptert barn, sier hun.

Les også: Trodde Carolas sønn (14) var Jesus

Kjendisfrisøren Bobby Oduncu på sin side mener ikke Carola har gjort noe feil.

– Det er et kulturelt skille når det kommer til hårforlengelse. Afrikanere er født med hår som ikke blir langt, det ligger i deres kultur å forlenge håret. Jeg kan forstå at foreldre vil forlenge håret til barna.

Stortrives

Om vi skal tro Carola stortrives datteren med det nye håret. «Jeg kan lett ta det bort eller klippe det, om hun vil. Men hun virkelig stortrives med det nye håret» skriver hun på bloggen.