whitney til nett
whitney til nett

Bobby Brown : – Ikke min skyld at Whitney døde

Eksmannen snakker ut for første gang.

Bobby Brown snakker nå ut for første gang etter at hans ekskone, Whitney Houston gikk tragisk bort, skriver Aftonbladet.

–Strålte av lykke

I et tv-intervju i USA forteller han at han så Whitney siste gang, en uke før hun døde. Bobby Brown var gift med Whitney Houston i 15 år, før ekteskapet tok slutt i 2007.

– Det virket som hun strålte av lykke. Jeg sa til meg selv, at nå tror jeg hun har det bra, sier han.

Les også : Bobby Brown arrestert for fyllekjøring

Nykter

Bobby Brown og Whitney Houston ruset seg mye i løpet av de femten årene de var gift. Til tross for at de ikke bodde sammen på flere år før Whitney døde, fikk han allikevel skylden i mange medier for å ha ført henne inn i et narkohelvete.

– Det såret meg, fordi jeg har vært nykter i syv år. Jeg visste ikke at hun fortsatt tok narkotika - men samtidig, å være ren er en hard kamp hver dag, sier han i tv-intervjuet.

– Ikke min skyld

Han tror at dosen hun tok i februar kostet henne livet. Gang på gang har det vært hevdet at Whitneys liv sporet av , etter at hun ble sammen med Bobby Brown. At han skal ha fristet henne til å starte med narkotika vil han ikke vite noe av, og Brown hevder at Whitney var allerede en rusmisbruker før de møttes i 1992.

Les også : Whitney Houstons dødsårsak er offentliggjort

– Jeg tok ikke narkotika før jeg møtte Whitney. Det var ikke jeg som fikk henne til å bli en misbruker. Det er uforklarlig hvordan noen kan hevde at jeg fikk henne til å ta stoff. Det er ikke min skyld at hun er borte, avslutter han.