HYLLER KVINNEKROPPEN: Caroline «Fotballfrue» Eriksen har fått et hundretals kvinner til å vise frem sin flott kropp i bikini på hennes blogg.
HYLLER KVINNEKROPPEN: Caroline «Fotballfrue» Eriksen har fått et hundretals kvinner til å vise frem sin flott kropp i bikini på hennes blogg.

«Fotballfrue» samlet 95 kvinnekropper i bikini på bloggen

– Flere skrev at de gruet seg til tilbakemeldingene.

Caroline «Fotballfrue» Berg Eriksen har fått mye kritikk etter at hun la ut bilder av seg selv i bikini på bloggen sin.

For noen dager siden postet hun et innlegg der hun oppfordret jenter til å sende inn bikinibilder av seg selv, for å vise hvor vakker kvinnekroppen er. Dette resulterte i et bilde med 95 forskjellige kvinnekropper, i alt fra størrelse xxs til xxl.

Les også:– La oss hylle kvinnekroppen! Send inn bikinibilder av dere selv!

Overveldende

– Det var så overveldende mange som sendte bilder de første timene, at jeg kuttet bildestrømmen ganske fort. Det angrer jeg litt på nå, for selv om jeg brukte fire timer på å sette det sammen, skulle jeg gjerne hatt med flere likevel, sier Caroline til «God kveld Norge».

Les også: Kjendisblogger «Fotballfrue» kjøpte drømmevilla

Kokebok

En stor del av hverdagen til Caroline er trening, men også mat. nylig kom hun ut med kokeboken «Fotballfrues dagbok», en bok bestående av matretter, livsstilstips og fine bilder.

– Jeg har lyst til å ha fokus på helse og sunn livsstil fremfor kroppsfasong. Det er helse som er viktig, det å være fysisk aktiv og spise sunn mat. Alle kvinner kommer i forskjellig utgave, ingen kropp er riktig eller feil. Hvem bestemmer hva som er en normal kropp? jeg synes helsen skal avgjøre hva som er en sunn kropp, ikke om du har brede eller smale hofter, liten eller stor rumpe, forteller hun videre.

Les også:Dette holder «Fotballfrue» skjult for bloggleserne

Low Carb/High Fat-kosthold

Caroline og mannen, ODD-spilleren Lars-Kristian Eriksen, er åpne om kostholdet sitt, noe som også har vært flittig diskutert i kommentarfeltet, de fleste fordi de er nysgjerrige.

De følger begge det såkalte Low Carb/High Fat-kostholdet, og kokeboken er full av fristende retter tilrettelagt for kostholdet de følger.

Les også:Nå vil toppbloggerne danke ut Vixen Blog Awards

Savner «større» og eldre damer

Når det kommer til bildene hun nå har lagt ut forteller hun at det er ingen som har reagert direkte negativt, men det har vært noen kommentarer på at de savner bilder av både «større» og eldre damer.

– Det finnes faktisk damer i alle størrelser, fra xxs til xxl, og damer i alle aldre, fra 18 til over 50. Det er noen som har skrevet i kommentarfeltet at de mener flesteparten ser ut som «supermodeller» og det er jo flott for de som er med i collagen, for flere skrev i mailen at de gruet seg til tilbakemeldingen, forteller Caroline.

Flinke til å kritisere

Flere av damene Caroline har med i collagen sin har gått ned flere kilo, uten at de har nådd målet sitt enda. Selv mener Caroline at kommentarene understreker poenget hennes, med at kvinner er alt for flinke til å kritisere seg selv.

– De ser kun det de vil se, og det synes jeg er veldig trist.

Les også: – Det ser ut som ei pornobok