Vilkår Chess Challenge

1. Kampanjeperioden er 2. til 27. mai 2012. Deltagelse etter denne dato, vil ikke bli vurdert.

2. Alle som ønsker å delta i konkurransen, må registrere opplysningene som etterspurt på denne siden. Personopplysninger om deltakerne blir registrert for å administrere konkurransen og kontakte deltakerne. Alle deltakere vil motta en takkemail for å ha deltatt i konkurransen fra mobilselskapet Chess som sponser konkurransen.

3. Vinneren av hver quiz vil bli trukket av TV 2. Vinneren vil bli kontaktet direkte. Vinneren vil ved behov også offentliggjøres på tv2.no/sykkel og TV 2 Sportens Facebookside. Deltakere som ikke vinner, vil ikke bli kontaktet. Premien går til en vinner som rekkes tilfeldig av alle som har svart rett på Giro Challenge.

4. Deltakelse i premieturen til Frankrike gjøres på deltakerens egen risiko. Deltakerne er selv ansvarlige for å ha reiseforsikring og evt. skader/tap de måtte lide. De kan ikke holde Chess Communication og/eller TV 2 erstatningspliktige.

5. Chess og/eller TV 2 dekker ikke kostnader relatert til premiene utover det som er annonsert.

6. Det er ingen kjøpeplikt for å delta i konkurransen

7. Barn under 18 år kan ikke delta

8. Kampanjen arrangeres av TV 2 i samarbeid med Chess Communication. Ansatte eller familiemedlemmer av ansatte i TV2 og Chess Communication kan delta, men ikke vinne premier i konkurransen.

9. Premien er personlig og kan ikke omsettes.

10. Følgende trekningsdatoer og premier er gjeldende for kampanjen innenfor de tidsperioder som annonseres på TV2.no/klassikere:

  • Dagsvinnere trekkes dagen etter annonsert Quiz i perioden 3-28. mai 2012
    Dagspremier er Sykkelskjorter levert av Chess Communication
  • Hovedvinner trekkes 28. mai 2012
    Hovedpremien er tur for to personer til Tour de France 29. Juni til 2. Juli 2012 inkl passasjertur for begge i bilen til Dag Otto Lauritzen på Etappe 1.