para3 (Foto: TV3)
para3 (Foto: TV3)

Her prøver Paradise-Maria å sjekke opp Camilla

– Uvant at jenter prøver seg på dama mi, sier Andreas.

I mandagens episode av «Paradise Hotel» prøver Maria Solbakken (23) fra Tromsø å sjekke opp Camilla Bøvollen, med sistnevntes kjæreste Andreas Akselsen, som vitne.

– Jeg husker at Maria kom inn på rommet. Hun sa hun bare skulle på do, men da jeg titta inn på badet, hadde hun kledd av seg ned til undertøyet, røper Andreas overfor «God kveld Norge».

Ble irritert

I begynnelsen syntes han det hele var morsomt, men ble etterhvert litt irritert.

– Jeg ville vise hvem som var sjefen. Derfor spurte jeg Camilla hvem hun helst ville sove med, da hun svarte at hun ville sove alene, gikk jeg ut og la meg, sier Paradise-deltakeren, som sier det aldri falt ham inn å kaste seg inn i flørtingen sammen med de to jentene.

Noen dager etterpå kom det imidlertid en unnskyldning fra Maria.

– Jeg sa at det ikke passet seg, og da beklaget hun, røper Akselsen.

– Uvant

Han vet ikke hvorfor Maria prøvde å sjekke opp hans utkårede, men har en teori.

– Maria er jo åpen for begge kjønn, og det er Camilla også, og så ser hun jo ut som hun gjør også. Så jeg skjønner jo at hun prøvde, uttaler 23-åringen.

para2
para2

Etterhvert ga imidlertid Maria opp forsøket, og Andreas ble invitert inn i varmen igjen.

– Det er uvant at en jente prøver å sjekke opp min dame, men likevel vil jeg si at det er mye bedre enn om det hadde vært en gutt, mener han.

Vurderer samboerskap

I dag er fortsatt Andreas og Camilla kjærester, og vurderer nå samboerskap.

– Det går bare bedre og bedre. Jeg bor omtrent hos Camilla, og vi snakker om å flytte sammen, sier Paradise-deltakeren, som ikke hadde forventet å få seg kjæreste i Mexico.

– Jeg tenkte som de fleste - at jeg ikke skulle bli glad i noen, og spille spillet og ha det gøy. Men sånn gikk det jo ikke, avslutter han.

Maria har ikke besvart God kveld Norges henvendelser mandag.