balotellifrokost (Foto: ANDREW YATES, © AY/JR)
balotellifrokost (Foto: ANDREW YATES, © AY/JR)

Se Fotballfrokost her: – Russisk rulett å starte med Balotelli

Petter Myhre og Øyvind Alsaker lader opp til Manchester-derbyet.

Se Manchester City-Manchester United på TV 2 Zebra og TV 2 PL 1 fra kl. 21.00 - følg oppladningen til kampen fra kl. 12.00!

Spørsmålene er mange og svarene få, kun timer før Manchester-derbyet sparkes i gang på Etihad Stadium.

Carlos Tévez er en mann som opptar de fleste. Mange tror at nettopp argentineren kommer til å avgjøre kampen mot gamleklubben. Det ville i så fall blitt det perfektet svaret for mannen som ble droppet fra City-laget i et halvt år.

– Det er vel kanskje det alle City-fans håper på, selv om de har et horn i siden til ham - og det alle United-fans frykter, mener Petter Myhre.

Men det er ikke sikkert at Tévez starter kampen. Engelske aviser spekulerer nemlig i om urokråken Mario Balotelli får sjansen fra start - til tross for at Mancini sa han var ferdig for sesongen. Men Petter Myhre tror ikke Balotelli er i startelleveren.

– Det er mange som spekulerer i om Balotelli får sjansen - Mancini har jo vært ute og sagt at han er hyperaktuell. Jeg tror ikke han starter med Balotelli, for meg er det som å spille russisk rulett. Det står alt for mye på spill til at han kan gjøre det, mener TV 2 Sportens ekspertkommentator.

Les også: Utskjelt i høst - nå vil Carlos Tévez bli i City
Les også: Dette er statistikken som taler for United-seier

Også Sir Alex Ferguson får utfordringer når han skal ta ut laget. Spesielt disponeringen av midtbanen og angrepet er noe som opptar Petter Myhre.

– Jeg er veldig spent på hvor han plasserer Rooney. Om han blir satte opp som ensom spiss eller dyttet ned i midtbaneleddet.

Det blir også litt tid til å snakke om Roy Hodgsons kandidatur til England-jobben. Gjør FA det riktige om de ansetter West Brom-manageren?

Se hele Fotballfrokost i videovinduet øverst i saken