Ari (Foto: Stella Pictures)
Ari (Foto: Stella Pictures)

– Derfor flytter Märtha og Ari til London

– Avgjørelsen kommer ikke som en overraskelse på oss.

Forrige uke ble det kjent at prinsesse Märtha Louise og Ari Behn tar med seg barna Maud Angelica (9), Leah Isadora (7) og Emma Tallulah (3) og flytter til London.

Ifølge Her og Nå ønsker Märtha og Ari seg en pause fra rampelyset, og velger derfor å flytte fra Norge.

– Ingen overraskelse

I tillegg til at ekteparet ønsker mer vern om sitt eget privatliv, og skal ha vurdert flytting lenge.

ari2 (Foto: Stella Pictures)
ari2 (Foto: Stella Pictures)
– Avgjørelsen kommer ikke som en overraskelse på oss. Märtha og Ari har lenge snakket om å flytte til utlandet, men de har villet vente til Emma Tallulah ble større, forteller nære venner av paret til ukebladet.

Ekteparet skal også være svært opptatte av å gi barna en mest mulig normalt oppvekst, og mener det er vanskelig i Norge hvor de blir gjenkjent overalt.

– Hennes drøm er at barna både i barndommen og i ungdomstiden skal slippe kjendisstempelet, og at de selv skal få bestemme om de velger å en karrierevei som gjør at de blir offentlig kjent eller velger et anonymt liv, forteller vennene.

Les også: Marianne Behn: – Slik er Märtha og Ari som foreldre

Vil fortsette med engleskolen

Prinsesse Märtha eier og driver den såkalte engleskolen sammen med Elisabeth Noreng, og skal ifølge slottet fortsette med dette og vil pendle mellom England og Norge.

– Hun har ingen planer om å starte noen kommersiell virksomhet fra England, uttalte kommunikasjonssjef ved slottet, Marianne Hagen til VG Nett i forrige uke.

Les også: Ari Behn: – Å være berømt er som å havne i helvetes forgård