LIVERPOOL AKTUELLE: Både Rasmus Elm og Luuk de Jong spiller til daglig i nederlandsk Æresdivisjon. Nå kobles de til Liverpool. (Foto: Scanpix)
LIVERPOOL AKTUELLE: Både Rasmus Elm og Luuk de Jong spiller til daglig i nederlandsk Æresdivisjon. Nå kobles de til Liverpool. (Foto: Scanpix)

Sjekk mandagens fotballrykter: – Liverpool vil hente svenske og nederlender

Og Manchester United jobber med å skaffe seg midtbanespiller fra Borussia Dortmund. Sjekk mandagens «ryktebørs» her!

Overgangsvinduet ute i Europa er stengt, men ryktene og spekulasjonene lever likevel videre i beste velgående frem til sesongslutt.

Frem til sommeren vil TV 2 Sporten gi deg et daglig utvalg over de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa.

LES OGSÅ: Så feil tok verdens mest kjente fotballmagasin
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

Premier League:
Midlertid Chelsea-sjef Roberto di Matteo innrømmer at han ikke tok avgjørelsen om å hente tyske Marko Marin til klubben. Di Matteo forteller ifølge Sky Sports at det klubben som tar alle avgjørelser og at han foreløpig kun kommer med anbefalinger.

Nederlandske Dirk Kuyt kan få med seg en landsmann med på laget i Liverpool. Kenny Dalglish skal nemlig være lysten på å hente Twente-spiss Luuk de Jong - noe som vil koste dem i overkant av 110 millioner kroner. Liverpool skal også følge nøye med på AZ Alkmaars svenske midtbanespiller Rasmus Elm.

Vi fortsetter med Liverpool, for i helgen var Dalglish på tribunen da Montpellier vant 1-0 borte mot Toulouse. Dalglish var visstnok på tribunen for å finsikte spissen Olivier Giroud, en mann som står på blokken til flere av storklubbene i Europa.

Martin O'Neill er kjent for å skape høye spillerlønninger i klubbene han trener, men nå går Sunderland-manageren i motsatt retning. Han skal nemlig ha gitt keeper Craig Gordon beskjed om å godta et drastisk lønnskutt dersom han skal vil bli hos «The Black Cats».

Ny dag, ny liste over hvem Chelsea skal bruke et hav av penger på til sommeren. Nå melder The Daily Mail at de blåkledde satser hardt på Real Madrids Gonzalo Higuaín som erstatter for Didier Drogba. Han skal få følge av Evertons midtbaneduo Marouane Fellaini og Ross Barkley. Men med tanke på at Marko Marin nettopp er hentet inn spørs det om Chelsea går for to ekstra midtbanespillere.

SAGA NÆRMER SEG SLUTTEN: Etter en lang tid med spekulasjoner, kan det se ut til at Gonzalo Higuain endelig blir klar for Arsenal. (Foto: SERGIO PEREZ/Reuters)
SAGA NÆRMER SEG SLUTTEN: Etter en lang tid med spekulasjoner, kan det se ut til at Gonzalo Higuain endelig blir klar for Arsenal. (Foto: SERGIO PEREZ/Reuters)

De som gjerne vil hente midtbanespillere er Manchester United. Det er ventet at Sir Alex Ferguson kommer til å kjøpe minst én offensiv midtbanespiller denne sesongen. For øyeblikket virker Borussia Dortmunds unge japaner Shinji Kagawa og den Swansea-utleide Hoffenheim-spilleren Gylfi Sigurdsson som de mest aktuelle.

Samtidig jobber United med å beholde de midtbanestjernene de allerede har. Nani har avslørt at det jobbes med å få på plass en ny langtidskontrakt med klubben.

I januar 2011 gikk Steven Pienaar fra Everton til Tottenham, mens i januar i år kom han tilbake til Everton på lån. Nå ønsker David Moyes å beholde sørafrikaneren på Goodison Park neste sesong.

Øvrig:
Den tyske seriemesteren Borussia Dortmund bekrefer at Shinji Kagawa ikke ønsker å signere ny kontrakt med dem. Samtidig ber de andre klubber om å holde seg unna storscoreren Robert Lewandowski som har vært en av nøkkelspillerne denne sesongen.

Real Madrid har allerede flere argentinere i klubben. Nå kan de komme til å hente en til. Det rapporteres nemlig at Lucas Biglia har imponert såpass for Anderlecht at den spanske giganten vurderer å legge inn et bud.

Serie A-sesongen har vært en stor skuffelse for Inter. Nå ønsker de å legge både spillere og penger på bordet for å hente Napolis Ezequiel Lavezzi.

Noen av Inter-spillerne har tydeligvis klart å imponere til tross for den svake sesongen. Andrea Ranocchia kobles nemlig til flere klubber, med Manchester City som den aller heteste kandidaten.

Napolis Ezequiel Lavezzi (t.h.) i duell med Inters Dejan Stankovic. (Foto: STRINGER/ITALY/Reuters)
Napolis Ezequiel Lavezzi (t.h.) i duell med Inters Dejan Stankovic. (Foto: STRINGER/ITALY/Reuters)