anne kat (Foto: Audun Braastad)
anne kat (Foto: Audun Braastad)

Slik slanket Anne-Kat. bort 25-30 kilo

Avslører hemmeligheten bak vekttapet

Komiker Anne-Kat. Hærland anslår at hun har gått ned 25-30 kilo siden 2007. Og det har gjort noe med selvtilliten.

– Ja.. Altså man føler seg jo bedre, sier hun til Her og Nå.

Slanker seg etter 70-tallsmetoden

Til ukebladet avslører hun også oppskriften til å gå ned så mye i vekt.

– Det så voldsomt ut for dere, for jeg hadde ikke vært på TV på et par år, så da tenkte man: «I helvete som hun har gått ned». Men jeg gikk ikke ned mer en en halvkilo i måneden. Det gikk dritsent, og det var ikke sånn hokus pokus, lavkarbodiett. Bare helt vanlig norsk mat og trening. Den kjedelige, gamle 70-tallsmetoden, det er den som funker, sier Anne-Kat. Hærland til Her og Nå.

En uke uten å røre seg

Til «God kveld Norge» har Anne-Kat. forklart at vekttapet ikke ble gjort at kosmetiske årsak. Men var for å holde en medfødt ryggskade i sjakk.

– Jeg er helt rett i ryggraden. Folk har egentlig en svai, men jeg er bare rett ned. Da blir det veldig mye vekt akkurat på det. Og så er det bare slitasje og jeg må trene for å holde det i sjakk. Ellers blir jeg liggende ei uke uten å nesten kunne røre meg. Og det kan jeg ikke når jeg skal stå på scenen, sa Hærland til «God kveld Norge» og understreket at det var en fordel at hun gikk ned i vekt på grunn av treningen.

– Dritkjedelig

– Jeg synes det er dritkjedelig, men jeg gjør det fordi jeg må. Men så er fordelen at siden jeg er så jævla glad i mat – som har vært ganske synlig på meg et par ganger – så kan man spise ganske mye når man trener såpass mye, sa komikeren som på lørdag er aktuell i NRK-programmet «Litt av et liv».