STRIPPOTELLI: Mario Balotelli kan bli vraket etter å ha besøkt en strippeklubb i Liverpool. (Foto: Eamonn and James Clarke/Pa Photos)
STRIPPOTELLI: Mario Balotelli kan bli vraket etter å ha besøkt en strippeklubb i Liverpool. (Foto: Eamonn and James Clarke/Pa Photos)

Mario Balotellis elsker står frem: – Han elsket å kle seg ut som kvinne

Chloe (21) hevder å ha hatt et toårig forhold til urokråka.

Manchester Citys urokråke Mario Balotelli har vært i hardt vær både på og utenfor fotballbanen.

Nylig bekreftet han et forhold til samme eskortepike som Wayne Rooney, og en rekke stygge situasjoner på fotballbanen, har gjort at til og med hans trener Roberto Manchini har reagert.

– Elsket å kle seg som jente

ste_is_raffaella_1733483 (Foto: SGP, © ep)
ste_is_raffaella_1733483 (Foto: SGP, © ep)
Nå står 21 år gamle Chloe Evans frem i den britiske tabloidavisen The Sun, og hevder at Balotelli har vært utro mot sin kjæreste, den italienske modellen Raffaella Fico (23), med henne.

Dette skal ha pågått gjennom to år.

Hun hevder også at fotballstjernen elsket å kle seg ut som dame, med parykk og lebestift og det som ellers hører til.

– Jeg kommer aldri til å glemme da jeg ga ham en jente-makeover. Han elsket det, sier Evans til The Sun.

Liker ikke kjønnshår

21-åringen hevder hun og fotballstjernen først kom sammen i 2010, men at hun dumpet ham i 2011. Til tross for dette skal Balotelli ha fortsatt å ta kontakt med henne gjentatte ganger.

– Jeg er hans favoritt. Raffaella tror hun er den eneste for Mario, men han klarte ikke å gi meg opp. Og når han var utro, så det ikke ut som han følte seg spesielt skyldig, uttaler Evans videre.

I det store intervjuet, avslører 21-åringen også at Balotelli ikke liker kjønnshår, og at hun måtte fake orgasmer hver eneste gang de to hadde sex...

Mandag spiller forøvrig Manchester United mot Manchester City i det som blir omtalt som tidenes kamp i Premier League. Kampen blir vist på TV 2 Zebra.